Libnet.ro
UNICEF

06:45

Aplicatia de videoconferinte Google Meet, gratuita pentru toata lumea

Hotnews Hotnews,
 Aplicatia de videoconferinte Google Meet, gratuita pentru toata lumea

In contextul pandemiei COVID-19 si cerintelor de distantare sociala, Google anunta ca solutia premium de videoconferinte Google Meet va fi disponibila gratuit pentru toata lumea si va fi implementata treptat in urmatoarele saptamani. continuă pe Hotnews

Google anunta ca aplicatia Google Meet, pentru videoconferinte, va fi gratuita pentru toata lumea

In contextul pandemiei COVID-19 si cerintelor de distantare sociala, Google anunta ca solutia premium de videoconferinte Google Meet va fi disponibila gratuit pentru toata lumea si va fi implementata treptat in urmatoarele saptamani.

Serviciul de conferinte video Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Serviciul de comunicare video Google Meet a devenit gratuit pentru toti utilizatorii. Pana acum, Google Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

Campania care a enervat pe toata lumea: ce spun medicii si BOR despre afisele cu Sfintii doctori

O campanie publicitara a McCann a reusit sa enerveze pe mai toata lumea. E vorba de afisele care-i arata pe medici drept sfinti care se lupta cu pandemia de coronavirus. Au reactionat si.

Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Google schimba strategia si transforma serviciul de comunicare video Meet intr-unul gratuit pentru toti utilizatorii. Anterior, Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

Bilete de avion decontate si cazare gratuita pentru turistii care vor ajunge in acest oras din Europa

Bilete de avion decontate si cazare gratuita. Acestea sunt masurile pe care si le-au propus italienii. Autoritatile locale din Sicilia au decis sa plateasca jumatate din pretul biletelor de avion ale turistilor care isi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )