Libnet.ro
UNICEF

18:45

APMGR si Ministerul Sanatatii - acord asupra unei taxe clawback diferentiata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APMGR si Ministerul Sanatatii - acord asupra unei taxe clawback diferentiata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) si Ministerul Sanatatii au cazut de acord asupra unor masuri care vor incuraja consumul de medicamente generice, asigurand, in acest fel, accesul populatiei la tratament cu pret accesibil in conditii de eficienta economica, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii publica saptamana viitoare proiectul de introducere a clawback-ului diferentiat la medicamente

Ministerul Sanatatii va publica saptamana viitoare proiectul de introducere a calculului diferentiat al taxei clawback pentru generice, iar pana la 1 decembrie va fi stabilit si un nou mod de calcul al preturilor acestor medicamente, a anuntat Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice.

Un acord asupra programului nuclear iranian este posibil pana la finalul negocierilor de la Geneva

Iranul si marile puteri ar putea ajunge la un acord asupra programului nuclear iranian pana la finalul negocierilor, vineri seara, la Geneva, a declarat joi ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif,.

Iran: Un acord asupra programului nuclear, posibil pana la finalul negocierilor de la Geneva

Iranul si marile puteri ar putea ajunge la un acord asupra programului nuclear iranian pana finalul negocierilor, vineri seara, la Geneva, a declarat, ieri, ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif, relateaza AFP.

Cazul medicamentelor contrafacute: Ministerul Sanatatii recomanda pacientilor care au folosit Pegasys in ultimele 14 zile sa se adreseze medicului

Ministerul Sanatatii recomanda pacientilor care au folosit in ultimele doua saptamani produsul Pegasys 180 65486;g/0,5 ml solutie injectabila in seringa preumpluta, in cazul cumpararii acestuia in ultimele doua saptamani, sa se adreseze imediat medicului curant. Politia si Agentia Nationala a Medicamentului ANM) au demarat o ancheta dupa ce in trei farmacii din tara au fost gasite seringi cu ser contra hepatitei B si C contrafacute, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din ANM.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )