Libnet.ro
UNICEF

01:06

APOEL - VIITORUL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR 2 - VIDEO

Antena3 Antena3,
APOEL - VIITORUL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR 2 - VIDEO

APOEL - VIITORUL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Viitorul Constanta incearca azi sa se califice in playoff-ul Ligii Campionilor, in deplasare la Apoel Nicosia. Meciul ic. continuă pe Antena3

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

VIKTORIA PLZEN - FCSB STEAUA) LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Steaua Bucuresti joaca azi pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, in deplasare la Viktoria Plzen. Meciul tur s-a incheiat nedecis, scor 2-2. Partida incepe la ora 21:15 si este transmisa VIDEO LIVE pe TVR 1.

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de milioane de euro pentru Hagi in APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE

Arbitrul rus Aleksei Eskov va conduce meciul dintre echipa cipriota de fotbal APOEL Nicosia si formatia FC Viitorul Constanta, care va avea loc miercuri,.

VIDEO Liga Campionilor: APOEL Nicosia - Viitorul 4-0, esec dureros pentru echipa lui Gica Hagi

Viitorul a pierdut cu 4-0 meciul din deplasare cu APOEL Nicosia din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Hagi a platit tribut ratarilor din prima repriza si a cedat definitiv in prelungirile partidei.

LIVE APOEL - Viitorul (20:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 20:00, returul dintre APOEL Nicosia si Viitorul Constanta. In tur a foat 1-0 pentru campioana Romaniei.

Asa am trait APOEL - Viitorul 4-0

Am transmis in aceasta pagina, live text de la ora 20:00, returul dintre APOEL Nicosia si Viitorul Constanta. In tur a foat 1-0 pentru campioana Romaniei.

VIDEO Liga Campionilor: Viktoria Plzen - FCSB 1-4! Goluri spectaculoase si o calificare superba a echipei lui Dica

FCSB a obtinut calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus cu 4-1 pe terenul Viktoriei Plzen. Balasa, Teixeira, Tanase si Alibec au adus bucuria in tabara romana.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )