Libnet.ro
UNICEF

05:00

Apple dezvaluie cele mai apreciate aplicatii de pe App Store din 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple dezvaluie cele mai apreciate aplicatii de pe App Store din 2012

Apple a facut publice aplicatiile ce s-au bucurat de cel mai mare succes in 2012, iBooks, filme, muzica si show-uri TV. Sectiunea este un eveniment annual ce contine atat alegeri editoriale, le Apple, cat si cele mai bine vandute aplicatii din fiecare. continuă pe Wall-Street Ro

Aplicatiile anului 2012 in App Store au fost anuntate

Ieri anuntam cum puteam vedea cele mai importante moment din ultimul an pe Facebook iar acum vedem cele mai importante aplicatii din App Store. Ca in fiecare an, la mijlocul lunii decembrie Apple isi anunta favoritii anului din AppStore. Este vorba de o lista intitulata App Store Best of 2012 impartita pe 4 sectiuni aplicatii si jocuri de iPhone, aplicatii si jocuri de iPad. Desi nu prea stiu cum sa interpretez faptul ca YouTube este pe primul loc, ma .

Google Maps este disponibila pe Apple App Store

Mult-asteptata aplicatie de harti a Google este din 13 decembrie disponibila pe Apple App Store, vestea fiind foarte buna pentru utilizatorii care s-au aratat nemultumiti de controversata aplicatie de harti a Apple lansata in septembrie, odata cu noul iOS 6.

Cronologie: Cele mai sangeroase incidente armate din institutiile scolare si universitare

Atacul comis vineri intr-o scoala primara din Connecticut nord-estul SUA), soldat cu 27 de morti, dintre care majoritatea copii, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii 20 de ani din institutiile scolare si universitare, relateaza AFP, care prezinta o cronologie a acestor incidente.

FOTO Una dintre cele mai frumoase actrite, surprinsa de paparazzi fara machiaj. Vezi cum arata.

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Mila Kunis, a fost surprinsa de paparazzi fara machiaj in timpul unei plimbari de dimineata cu iubitul ei si cainele. Mila Kunis si Ashton Kutcher formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz si sunt urmariti de paparazzi in fiecare zi. Cu toate acestea, in afara platourilor de filmare, cei doi actori arata ca doi oameni obisnuiti si au activitati normale pentru orice cuplu. Citesti si FOTO Frumusete naturala sau Photoshop: .

Cinci membri CNA ii scriu lui Ponta: Se exercita presiuni politice asupra CNA. Membrii propusi de PSD, PNL si PRM voteaza de obicei sanctiunile cele mai mici pentru OTV

Cinci membri CNA i-au transmis, joi, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, in care se refera la declaratia acestuia de luni, cand el a spus ca va cere CNA sa aplice legea pentru toata lumea, in conditiile in care o singura televiziune a incalcat toate regulile, ceea ce ar denota un regim juridic discretionar. Cei cinci - Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Mircea Deaca si Valentin Jucan - arata in scrisoare ca se exercita presiuni politice cu privire la activitatea CNA si exemplifica, printr-un tabel, ca membrii CNA care au votat de cele mai multe ori pentru sanctiunile cele mai mici in cazul OTV - n. red. ) sunt tocmai aceia propusi in CNA de PSD, PNL si PRM.

FOTO: TOP 10 cele mai bune JOCURI VIDEO din 2012.

Universul jocurilor video reprezinta fieful extremelor. Pe de o parte, exista vechea garda care produce blockbustere de succes mondial, iar, pe de alta parte, exista comunitatea infloritoare a dezvoltatorilor independenti care se afla, permanent, in cautarea audientei, conform AP, citat de businessinsider. com. Citeste si FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti? Liderii de piata sunt ingrijorati. Trendurile se schimba, jocurile de pe retelele de .

Top 6 cele mai ciudate pozitii sexuale

Pozitiile ciudate, unele total lipsite de confort, pot fi foarte apreciate de catre partenerii cu o forma fizica foarte buna sau de catre cei care, pur si simplu, sunt dispusi sa incerce si altceva in afara zonei.

Cele mai scumpe penthouse-uri: preturile din Bucuresti sunt si de 17 ori mai mari decat in alte orase

Www. imobiliare. ro prezinta, pe baza datelor listate pe portal, un clasament al celor mai scumpe penthouse-uri scoase la vanzare in marile orase ale tarii. Micile ansambluri rezidentiale construite in perioada de criza in nordul Capitalei ocupa primele.

Cele mai ingrozitoare mancaruri de Sarbatori

Da, sarbatorile lunii decembrie nu sunt numai aducatoare de mancaruri minunate, ci si de experiente culinare care mai de care mai bizare si mai nereusite, in special cand politetea si diplomatia ne obliga sa le mai si.

Acestea sunt cele mai scumpe bauturi alcoolice din lume

Avand in vedere ca Sarbatorile de iarna se apropie si cu totii ca masa festiva trebuie sa fie imbelsugata de bucate alese si bauturi cat mai rafinate, ne-am gandit sa va propunem un top al celor mai.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )