Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO: TOP 10 cele mai bune JOCURI VIDEO din 2012.

România Liberă România Liberă,
FOTO: TOP 10 cele mai bune JOCURI VIDEO din 2012.

Universul jocurilor video reprezinta fieful extremelor. Pe de o parte, exista vechea garda care produce blockbustere de succes mondial, iar, pe de alta parte, exista comunitatea infloritoare a dezvoltatorilor independenti care se afla, permanent, in cautarea audientei, conform AP, citat de businessinsider. com. Citeste si FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti? Liderii de piata sunt ingrijorati. Trendurile se schimba, jocurile de pe retelele de . continuă pe România Liberă

FOTO Top 10 cele mai cautate retete de mancare pe Google in 2012.

In 2012, cautarile efectuate de romani pe Google arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se pegatesc diverse feluri de mancare, releva traditionalul top Zeitgeist publicat de compania Google la sfarsit de an. Mancarea preferata a romanilor, asa cum reiese din cautari, este salamul de biscuiti. Ciorba de perisoare si pizza se afla, de asemenea, printre mancarurile preferate ale romanilor. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru .

FOTO Top 10 cautari populare pe Google in 2012.

Google anunta astazi traditionalul Zeitgeist spirit al vremurilor), care arata tendinte bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. In acest an, cele mai populare cautari arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se face? sau ce este? Cea mai mare crestere in cautari, comparativ cu anul 2011, a fost inregistrata de Creative Monkeyz, urmata de interesul in continuare crescut pentru rezultatele la bacalaureat. In .

Cele mai bune pozitii pentru satisfacere... orala

Sexologii spun ca cea mai sigura pozitie ca sa primesti un sex oral confortabil este sa stai intinsa pe pat, afirma site-ul womanshealth. com . Totusi, daca ai timp sa explorezi, nu rata ocazia si incearca urmatoarele poz.

Cele mai bune dobanzi la creditele imobiliare in lei

Viitorul creditarii imobiliare pentru romanii care sunt platiti in moneda nationala il reprezinta imprumuturile in lei, arata ultimele strategii adoptate de banci , pe fondul manifestarii riscului valutar si a implementarii Regulamentului BNR 24/2011.

Cele mai bune oferte pentru noaptea de Revelion, aproape epuizate in vestul tarii

Romanii cauta in acest an sa-si petreaca Revelionul la restaurantele care ofera cea mai buna calitate atat in ceea ce priveste meniul oferit, cat si in ceea ce priveste programele artistice.

Acestea sunt cele mai scumpe bauturi alcoolice din lume

Avand in vedere ca Sarbatorile de iarna se apropie si cu totii ca masa festiva trebuie sa fie imbelsugata de bucate alese si bauturi cat mai rafinate, ne-am gandit sa va propunem un top al celor mai.

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate.

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori pe masini in 2012 - studiu

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012, la nivel mondial. Europenii s-au incadrat in tendinta globala, cei mai multi 24%) preferand vopsea alba sau alba perlata pentru automobile, depasind optiunile pentru negru 23%), vopsea ce ramane totusi pe pozitia a doua, se arata in deja celebrul studiu de popularitate al culorilor, realizat de producatorul de vopsele DuPont.

Video Game Awards 20212 Castigatorii

In noaptea de vineri au fost decernate cele mai importante premii din industria jocurilor. Este vorba despre Video Game Awards 2012, eveniment care a ajuns la a zecea editie. Aici au fost premiate cele mai bune jocuri din 2012, iar noi trailere pentru jocuri foarte asteptate au fost dezvaluite. Chiar daca pe lista de castigatori se gasesc 26 de categorii, numai cateva dintre acestea au fost prezentate in lumina reflectoarelor, intr-un stil asemanator cu premiile Oscar. Restul sunt inmanate in .

TOP cele mai cautate cuvinte pe Google. Vezi care sunt.

Compania Google Romania a realizat celebrul top anual al celor mai cautate cuvinte de internauti. Topul, cunoscut ca Zeitgest spirit al vremurilor), arata care sunt tendintele bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. Astfel, cea mai mare crestere in cautari, comparativ cu anul 2011, a fost inregistrata de Creative Monkeyz, urmata de interesul, in continuare crescut, pentru rezultatele la bacalaureat. In topul cautarilor cu cel mai mare volum in 2012 s-au aflat jocurile si .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )