Libnet.ro
UNICEF

06:00

Aplicatiile anului 2012 in App Store au fost anuntate

Playtech Playtech,
Aplicatiile anului 2012 in App Store au fost anuntate

Ieri anuntam cum puteam vedea cele mai importante moment din ultimul an pe Facebook iar acum vedem cele mai importante aplicatii din App Store. Ca in fiecare an, la mijlocul lunii decembrie Apple isi anunta favoritii anului din AppStore. Este vorba de o lista intitulata App Store Best of 2012 impartita pe 4 sectiuni aplicatii si jocuri de iPhone, aplicatii si jocuri de iPad. Desi nu prea stiu cum sa interpretez faptul ca YouTube este pe primul loc, ma . continuă pe Playtech

Alonso, votat pilotul anului 2012

Spaniolul Fernando Alonso a fost desemnat cel mai bun pilot al anului 2012 in urma unui sondaj realizat in randul conducatorilor echipelor din Formula 1.

Google Maps este disponibila pe Apple App Store

Mult-asteptata aplicatie de harti a Google este din 13 decembrie disponibila pe Apple App Store, vestea fiind foarte buna pentru utilizatorii care s-au aratat nemultumiti de controversata aplicatie de harti a Apple lansata in septembrie, odata cu noul iOS 6.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, asiguratorul anului 2012

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a primit premiul Asiguratorul anului 2012, la categoria asigurari de viata, in cadrul celei de-a 17-a editie a Galei Premiilor Piata Financiara, conform unui comunicat de presa.

Tassullo: retrospectiva anului 2012.

Intr-un an in care economia si piata constructiilor se afla in regres, compania Tassullo a reusit sa isi extinda activitatea, demonstrand ca fidelitatea fata de principiile care au ghidat-o vreme de un secol reprezinta calea spre succes. Incepand cu anul 1906, compania multinationala Tassullo produce o gama larga de materiale de cea mai inalta calitate pentru constructiile moderne: de la lianti la mortare predozate adezivi, sape, tencuieli, finisaje), de la materiale pentru restaurari de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )