Libnet.ro
UNICEF

07:45

Constructiile de lux si chiriile mari au transformat Clujul in cel mai scump oras din Romania

Adevărul Adevărul,
Constructiile de lux si chiriile mari au transformat Clujul in cel mai scump oras din Romania

Clujul-Napoca a depasit Bucurestiul intr-un top al celor mai scumpe orase din punctul de vedere al preturilor la locuinte, conform unui studiu Imobiliare. ro. Orientarea constructorilor spre zone mai scumpe ale orasului si spre cresterea calitatii finisajelor, dar si nivelul chiriilor, care au ajuns sa fie chiar mai mari decat ratele la banca au dus la aceasta evolutie, explica specialistii. continuă pe Adevărul

Productia industriala a inregistrat cel mai rapid ritm de crestere din acest an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat in iulie cel mai rapid ritm de crestere din acest an, marind increderea in expansiunea celei mai mari economii europene in 2015, transmit Bloomberg si Reuters.

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului. Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de.

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple.

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

Cel mai scump tort din lume a costat 70 de milioane de euro si a fost decorat cu 4.000 de diamante

Un barbat foarte bogat din Emiratele Arabe Unite a comandat cel mai scump tort din lume, pentru a serba logodna si aniversarea fiicei sale. Tortul, realizat de artista Debbie Wingham, din Marea Britanie, are 4. 000 de diamante si costa aproape 70 de milioane de euro.

Wayne Rooney, cel mai bun golgheter englez din istorie. Cate goluri a marcat

Wayne Rooney a devenit cel mai marcatorul all-time din istoria Angliei. El a inscris golul cu numarul 50 in partida Anglia - Elvetia, din preliminariile Euro 2016.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Bentley Bentayga, cel mai rapid si mai exclusivist SUV din lume. Premiera la Frankfurt

Bentley a dezvaluit online primul sau SUV, modelul Bentley Bentayga cel mai rapid si mai exclusivist model din categoria sa. Beneficiaza de motor cu 12 cilindri W12) ce dezvolta 447 kW/608 CP si 900 Nm, atingand 100 km/h in 4,1 secunde si o viteza maxima de 301 km/h. Bentley Bentayga va fi dezvaluit in fata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie).

Rooney, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul Wayne Rooney a devenit, marti, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a inscris din lovitura de la 11 metri impotriva Elvetiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )