Libnet.ro
UNICEF

14:31

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Hotnews Hotnews,
 Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia, din preliminariile Euro-2016, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul Wayne Rooney a devenit, marti, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a inscris din lovitura de la 11 metri impotriva Elvetiei.

Wayne Rooney, cel mai bun golgheter englez din istorie. Cate goluri a marcat

Wayne Rooney a devenit cel mai marcatorul all-time din istoria Angliei. El a inscris golul cu numarul 50 in partida Anglia - Elvetia, din preliminariile Euro 2016.

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului. Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de.

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Master chef din Delta Dunarii: doua gospodine din Sfantu Gheorghe au preparat cel mai bun bors de peste. Reteta-minune a peparatului traditional

Doua gospodine din Sfantu Gheorghe au luat premiul cel mare la Festivalul Borsului de Peste din Delta Dunarii, care s-a desfasurat la Crisan. Dumitrita Ivanov si Alexandra Varenic au preparat cel mai bun bors de peste din Delta Dunarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )