Libnet.ro
UNICEF

21:30

Apple lanseaza un nou MacBook Air, mai ieftin decat modelul anterior

Adevărul Adevărul,
Apple lanseaza un nou MacBook Air, mai ieftin decat modelul anterior

Gigantul din Cupertino continua lansarile in perioada coronavirusului, insa vine din nou cu taieri de preturi, ca in cazul castilor Powerbeats. continuă pe Adevărul

Coronavirus se transmite prin vorbire si este mai rau decat Ebola, spun expertii

Profesorul Peter Piot, director al Scolii de Igiena si Medicina Tropicala din Londra, a declarat recent ca noul coronavirus se poate transmite doar prin vorbire si este mult mai periculos decat Ebola. Acesta este de parere ca, pana la Paste, Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie grava de coronavirus.

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant.

Marturia cutremuratoare a unui medic voluntar din Lombardia: E mai rau decat un razboi!

Samin Sedghi Zadeh, medic voluntar in Lombardia, a facut o marturie cutremuratoare cu privire la situatia critica de acolo din cauza coronavirusului. Medicul e de parere ca pandemia COVID-19 este mai rea decat un razboi.

Apple lanseaza o noua pereche de casti wireless, mai ieftina decat vechea generatie

Powerbeats 4 au fost anuntate oficial si vor inlocui Powerbeats 3, avand o baterie mai mare si un pret cu 25% mai scazut.

Viorica Dancila s-a autoizolat: Cam de doua saptamani nu am mai iesit decat pana la farmacie

Fostul premier Viorica Dancila a anuntat ca se afla in autoizolare, in contextul epidemiei de coronavirus, precizand ca nu a mai iesit din casa decat pentru a merge la farmacie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )