Libnet.ro
UNICEF

19:00

Apple lucreaza la o masina care se conduce singura, insa nimeni nu stie exact de ce

Adevărul Adevărul,
Apple lucreaza la o masina care se conduce singura, insa nimeni nu stie exact de ce

La inceputul lui 2017, Apple a uimit pe toata lumea atunci cand a primit permisiunea din partea autoritatilor californiene pentru a testa masini autonome pe drumurile publice. Nimeni nu a anticipat exploatarea de catre Apple a unei branse care este din ce in ce mai vizibila. continuă pe Adevărul

Preotii din Grecia trag clopotele de inmormantare pana duminica, nemultumiti de noua lege privind schimbarea sexului, care conduce spre pacatul abominabil al homosexualitatii

Clopotele bisericilor dintr-o regiune vestica a Greciei vor suna pana duminica de inmormantare, in semn de protest fata de noua lege care permite mai usor schimbarea sexului in documente, scrie Reuters.

Larry Flynt ofera 10 milioane de dolari pentru orice informatie care conduce la destituirea lui Donald Trump

Fondatorul si patronul revistei pornografice Hustler, Larry Flynt, a oferit duminica 10 milioane de dolari pentru oricine ofera informatii compromitatoare care pot conduce la destituirea presedintelui american Donald Trump, scrie AFP.

Gest socant facut de un barbat pe autostrada. Prietena sa era in masina care ardea ca o torta, iar el...

Gest socant facut de un barbat din Statele Unite. Acesta a iesit cu prietena sa in oras, oar pe drumul de intoarcere masina a luat foc. Femeia a ramas blocata in masina, in timp ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )