Libnet.ro
UNICEF

08:30

Apple Watch estimeaza 1 MILION de unitati vandute in weekend-ul de dupa lansare

Antena3 Antena3,
Apple Watch estimeaza 1 MILION de unitati vandute in weekend-ul de dupa lansare

Apple ar putea vinde un milion de ceasuri Apple Watch in primul week-end de la lansarea comerciala, din 10 aprilie, numarul dispozitivelor urmand sa urce la 2,3 milioane la finele celui de-al doilea trimestru,. continuă pe Antena3

VIDEO: Daca iti comanzi un Apple Watch Edition, vei avea servicii premium pentru iPhone 6

Apple Watch, lansat recent in Statele Unite ale Americii in editiile sport si de lux, vine cu un pachet special pentru cei care au iPhone 6. Practic, daca un client de iPhone 6 alege editia Apple Watch de 10. 000 sau de 17. 000 de dolari in locul celei ieftine de 350 de dolari, acel client va primi mai multe beneficii si servicii, potrivit iphoneincanada. ca.

Cine da mii de dolari pe Apple Watch Edition va beneficia de un tratament preferential

Incercand probabil sa justifice pretul fabulos al unui Apple Watch Edition, cei de la Apple vor oferi si alte beneficii clientilor. Primul smartwatch iesit din Cupertino va avea un pret de start de aproximativ 350 de dolari. Pentru un gadget identic ca performante insa respectiva valoare va ajunge pana la 10. 000, respectiv 17. 000 de dolari.

Cumparatorii unui Apple Watch de 10.000 de dolari, tratati ca niste regi in magazinele companiei

Cei interesati sa cumpere ceasul inteligent din aur, Apple Watch Edition, la un pret de peste 10. 000 de dolari, nu vor mai trebui sa astepte la coada sau sa se inghesuie pentru a incerca noul model.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )