Libnet.ro
UNICEF

00:07

1 aprilie Ziua pacalelilor. Cele mai tari farse de 1 aprilie din istorie

Antena3 Antena3,
1 aprilie Ziua pacalelilor. Cele mai tari farse de 1 aprilie din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul al. continuă pe Antena3

UPDATE VIDEO Fasia Gaza, unele dintre cele mai sangeroase violente din ultimele decenii: 16 palestinieni au fost ucisi, peste 350 sunt raniti

Cel putin 16 palestinieni din Fasia Gaza au fost ucisi vineri de armata israeliana in cadrul tensiunilor de la granita dintre mii de manifestanti palestinieni si soldati evrei, care au degenerat in violente, printre cele mai sangeroase din ultimele decenii, scrie AFP.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Greu e sa fii sot de blonda

Sotul unei blonde : Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor! Blonda : Dragul meu, ti-ar trebui o mitraliera! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ferma lui Bula

Bula, neavand studii, se hotaraste sa-si faca o ferma. in prima luna isi cumpara 100 de pui, in a doua luna isi mai cumpara 100 si tot asa timp de un an. Dupa un an se intalneste cu.

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania, condamnat pentru conflict de interese

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a fost condamant la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Edilului i s-a interzis sa mai ocupe o functie care implica exercitiul autoritatii de stat pe o perioada de 3 ani.

Cele mai bizare personaje din folclor: diavolul pentru care isi faceau romanii cruce cu limba si spaimele din padure

O multime de personaje pitoresti au fost imaginate de romani pentru a explica cele mai neobisnuite intamplari din viata de zi cu zi, evenimentele bizare la care au fost martori, tragediile si teama de necunoscut.

Vin vremuri grele: Una dintre cele mai mari banci din Romania anunta sfarsitul petrecerii

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca locala, a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara - inflatie, rate de dobanda si cursul de schimb leu/euro, iar pe langa cresterea in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )