Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aproape 200 de cetateni si firme, trimisi in judecata pentru infractiuni informatice in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aproape 200 de cetateni si firme, trimisi in judecata pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana . continuă pe Wall-Street Ro

Cate persoane au fost trimise in JUDECATA pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana.

Sefii ADR Sud Muntenia, institutie care gestioneaza bani europeni, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu

Dupa ce la sfarsitul anului trecut au fost luati cu asalt de mascati, seful ADR Sud Muntenia, Liviu Musat, si adjunctul acestuia, Mariana Visan, au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie, in ancheta care il vizeaza pe seful CJ Ialomita, Silvian Ciuperca.

Au fost trimise in judecata aproape 200 de persoane pentru infractiuni de criminalitate informatica

In urma actiunilor desfasurate de Politia Romana, in primele 5 luni ale acestui an, aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Infractiuni informatice. Aproape 200 de dosare au ajuns pe rolul instantelor in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana. in primele cinci luni ale acestui an, Politia Romana a desfasurat 108 actiuni operative in domeniul combaterii criminalitatii informatice, in cadrul carora au fost destructurate noua grupari infractionale organizate.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat pentru infractiuni informatice, iar celalalt pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati condamnati pentru infractiuni informatice, respectiv pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Andrei Raileanu.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat pentru infractiuni informatice, iar celalalt pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati condamnati pentru infractiuni informatice, respectiv pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Andrei Raileanu.

Calarasi: Fostul primar din Sarulesti, RETINUT pentru infractiuni economice. Vezi prejudiciul

Fostul primar al comunei Sarulesti, din judetul Calarasi, Nicolae Ghedzira, a fost retinut de catre politisti pentru infractiuni economice si abuz in serviciu.

Samsung si Oppo, date in judecata pentru cantitatea de bloatware instalata

Cei de la Samsung si Oppo se vad implicati intr-un nou proces, de data aceasta dintr-un motiv neasteptat. Bloatware-ul este una dintre marile probleme pentru utilizatori, numeroase companii fiind acuzate pe parcurs de includerea unui numar exagerat de mare de aplicatii inutile. Acum, insa, o organizatie din China specializata in protectia consumatorului s-a decis sa [] Samsung si Oppo, date in judecata pentru cantitatea de bloatware instalata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

DNA: Cristian Adomnitei, trimis in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, informeaza DNA intr-un comunicat de presa. In acelasi dosar a mai fost dispusa trimiterea in judecata a 3 persoane, dintre care un director executiv si un sef de serviciu din cadrul Consiliului Judetean Iasi, si a firmei SC Laser Co SRL.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )