Libnet.ro
UNICEF

09:30

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat pentru infractiuni informatice, iar celalalt pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice

B1 B1,
Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat pentru infractiuni informatice, iar celalalt pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati condamnati pentru infractiuni informatice, respectiv pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Andrei Raileanu. continuă pe B1

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat pentru infractiuni informatice, iar celalalt pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati condamnati pentru infractiuni informatice, respectiv pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Andrei Raileanu.

Maramures: Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie, au facut circ in fata Politiei Municipiului Baia Mare (VIDEO)

Circ in toata regula in fata Politiei Politiei Municipiului Baia Mare. Rudele a doi barbati retinuti pentru talharie au facut scandal si au fost la un pas sa se ia la bataie cu agentii. Cei doi barbati.

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV.

Politia Locala loveste din nou. Doi biciclisti au fost AMENDATI pentru ca nu purtau casca

Doi biciclisti au fost amendati de politistii locali din sectorul 1 pentru ca nu purtau casca de protectie, desi acest lucru nu este sanctionat de lege, astfel ca reprezentantii Primariei Sectorului 1 isi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )