Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aproape 30 de migranti, descoperiti in doua parcuri din Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Aproape 30 de migranti, descoperiti in doua parcuri din Timisoara

Politistii din Timisoara au gasit, in doua parcuri din municipiu, dar si pe o strada, trei grupuri de migranti totalizand aproape treizeci de persoane intre care 11 minori. Majoritatea sunt cetateni din Irak, unii dintre ei fiind solicitanti de azil in Romania, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Incident pe Aeroportul din Timisoara. 152 de pasageri au fost dati jos dintr-o aeronava cu destinatia Creta

152 de pasageri care ar fi trebuit sa zboare, vineri, din Timisoara spre Heraklion Creta), au fost debarcati, dupa ce a fost descoperita o defectiune tehnica inainte de decolare. Dupa rezolvarea problemei, oamenii au refuzat sa plece cu acel avion.

Incident pe Aeroportul din Timisoara. Peste o suta de pasageri care urmau sa zboare spre Creta, dati jos din avion

Un numar de 152 de pasageri care ar fi trebuit sa zboare, vineri, din Timisoara spre Heraklion Creta), au fost debarcati din aeronava, dupa ce a fost descoperita o defectiune tehnica inainte de.

Nesimtire EXTREMA! Mai multe persoane de etnie roma din Timisoara, surprinse in timp ce furau din casa de marcat a unui magazin (VIDEO)

Un grup de persoane posibil de etnie roma din Timisoara au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce furau bani din casa de marcat a unui magazin din centrul orasului. Barbatii au intrat.

Soc in lumea politica! Cine e barbatul care a murit in incendiul de acum doua zile din Arad

Barbatul care a murit in incendiul de acum doua zile din Arad este Ioan Motica, un important membru al organizatiei locale USR, informeaza newsar. ro. Motica a fost unul dintre cei care a pus umarul,.

Perchezitii DNA in 50 de locatii, inclusiv sediile a doua institutii din Bucuresti

Procurorii DNA efectueaza perchezitii in 50 de locatii, dintre care doua sunt sedii ale unor institutii publice din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte de coruptie. Potrivit unor surse HotNews,.

Perchezitii DNA in 50 de locatii, inclusiv sediile a doua institutii din Bucuresti (VIDEO)

UPDATE: Anchetatorii ar fi ridicat saci de documente in cadrul descinderilor. Potrivit unor surse citate de B1 TV, se pare ca anumite firme au fost platite din banii Casei de Asigurari de Sanatate, pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )