Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aproape o mie de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

Adevărul Adevărul,
Aproape o mie de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

O epidemie de gripa cu virusul A H1N1 afecteaza provincia Alberta din Canada. Bilantul Ministerului Sanatatii indica peste o mie de cazuri de imbolnaviri de gripa cauzata de virusul A H1N1 si cinci morti. continuă pe Adevărul

Cel putin 1.000 de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

O epidemie de gripa cu virus A H1N1 a afectat provincia Alberta, Canada. in aceasta regiune s-au inregistrat peste 1. 000 de cazuri si cinci decese, relateaza AFP. in ultimele saptamani am observat o crestere.

Cinci morti, in Canada, din cauza virusului A H1N1.

O epidemie de gripa cu virus A H1N1 a afectat provincia Alberta, unde s-au inregistrat aproape 1. 000 de cazuri si cinci decese, a anuntat vineri Fred Horne, ministrul Sanatatii din aceasta provincie din vestul canadian. In ultimele saptamani am observat o crestere a numarului cazurilor de gripa in provincia Alberta si in principal la tineri adulti cu o stare de sanatate buna, a explicat ministrul intr-un comunicat. In total, 965 de cazuri de gripa au fost raportate de reteaua de sanatate .

Atentat cu masina-capcana la Beirut. Cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului, acesta fiind al patrulea atac ce vizeaza acest bastion al miscarii siite Hezbollah din iulie, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Liban. Cel putin cinci morti intr-o explozie produsa in Beirut.

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 20 au fost ranite, la periferia Beirutului, dupa ce o masina capcana a explodat in cartierul Haret Hreik, considerat un bastion al gruparii armate libaneze Hezbollah, potrivit BBC News. Conform presei, atacul nu este unul dintre cele mai imortante produse in Liban, insa a produs pagube mari, mai ales ca s-a produs la o ora de varf, intr-o zona foarte populata Atacul a venit la o zi dupa ce Majid Almajid, seful unui grup jihadist sunnit, a fost .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )