Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel putin 1.000 de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

B1 B1,
Cel putin 1.000 de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

O epidemie de gripa cu virus A H1N1 a afectat provincia Alberta, Canada. in aceasta regiune s-au inregistrat peste 1. 000 de cazuri si cinci decese, relateaza AFP. in ultimele saptamani am observat o crestere. continuă pe B1

Aproape o mie de cazuri de gripa cu virus A H1N1 si cinci morti in Canada

O epidemie de gripa cu virusul A H1N1 afecteaza provincia Alberta din Canada. Bilantul Ministerului Sanatatii indica peste o mie de cazuri de imbolnaviri de gripa cauzata de virusul A H1N1 si cinci morti.

Liban. Cel putin cinci morti intr-o explozie produsa in Beirut.

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 20 au fost ranite, la periferia Beirutului, dupa ce o masina capcana a explodat in cartierul Haret Hreik, considerat un bastion al gruparii armate libaneze Hezbollah, potrivit BBC News. Conform presei, atacul nu este unul dintre cele mai imortante produse in Liban, insa a produs pagube mari, mai ales ca s-a produs la o ora de varf, intr-o zona foarte populata Atacul a venit la o zi dupa ce Majid Almajid, seful unui grup jihadist sunnit, a fost .

Liban: Cel putin 5 morti si 20 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana din Beirut

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului. O masina de teren a explodat pe strada foarte frecventata Al-Aarid din .

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat la un hotel din Somalia

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat, miercuri, in mai putin de o ora, in vecinatatea hotelului Jazeera din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza Reuters.

Studiu: Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100

Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100, daca nu se reduce nivelul emisiilor de dioxid de carbon, spun cercetatorii australieni. Acestia avertizeaza ca temperaturile ar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )