Libnet.ro
UNICEF

13:15

Aproape trei sferturi din greci spun ca supravietuiesc cu mari dificultati

Antena3 Antena3,
Aproape trei sferturi din greci spun ca supravietuiesc cu mari dificultati

Aproape trei sferturi dintre grecii participanti la un sondaj sustin ca supravietuiesc greu sau foarte greu, in contextul crizei economice actuale, in timp ce numai un sfert spun ca nu au niciun fel de probleme de. continuă pe Antena3

Aproape trei sferturi dintre greci spun ca le este greu sa supravietuiasca - sondaj.

Aproape trei sferturi dintre grecii participanti la un sondaj sustin ca supravietuiesc greu sau foarte greu in contextul crizei economice actuale, in timp ce numai un sfert afirma ca nu au nici un fel de probleme de natura financiara in acest moment, relateaza vineri agentia EFE citand cotidianul Kathimerini si televiziunea locala Skai, scrie Agerpres. Potrivit sondajului, 42% dintre greci pretind ca intampina mari dificultati in a supravietui, in timp ce 30% spun ca supravietuiesc cu .

Ungureanu: Romania se poate confrunta cu revenirea a aproape trei milioane de romani din ...

Copresedintele Aliantei Romania Dreapta Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca Romania se poate confrunta in viitorul foarte apropiat cu revenirea in tara a aproape trei milioane de romani care isi vor pierde locurile de munca in strainatate pe seama inactivitatii crase a Guvernului, informeaza Mediafax. Din ce in ce mai multe state membre ale UE, pe seama diminuarii credibilitatii Romaniei, ameninta sau iau deja decizii de inchidere a pietei forte de munca nationale pentru .

Concertul lui Bocelli a fost mutat, din cauza cererii prea mari de bilete

Concertul tenorului italian Andrea Bocelli, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti, se va desfasura pe 25 mai 2013, la Romexpo. Cum cererile de bilete au depasit.

Oltenia va atrage aproape o treime din panourile solare din Romania - CEZ.

Aproape o treime din unitatile de productie a electricitatii in panouri fotovoltaice, adica 154 MW, ar urma sa fie instalate in regiunea Olteniei, a declarat miercuri directorul de afaceri corporatiste din CEZ Romania, Adrian Borotea, scrie Mediafax. CEZ opereaza reteaua de distributie a electricitatii din Oltenia. Romania este considerata de investitori atractiva pentru dezvoltarea de proiecte de energie regenerabila, in special eoliana si fotovoltaica, inclusiv datorita sprijinului acordat .

Aproape toate pistele din Bucuresti au fost declarate ilegale de Politia Rutiera

Aproximativ 80 la suta dintre pistele pentru biciclete din Bucuresti au fost declarate ilegale de Politia Rutiera, se arata intr-un comunicat al Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR). Politia a inceput sa verifice daca pistele sunt corect amplasate in urma cu un an, dupa ce societatea civila a sesizat in mai multe randuri ca viata biciclistilor este in pericol deoarece municipalitatea nu le-a amenajat corespunzator. OPTAR ii invita pe bucuresteni pe 27 octombrie la un mars pe bicicleta pentru a atrage atentia autoritatilor asupra acestor probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )