Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

CE a aprobat un nou tratament pentru hepatita C

România Liberă România Liberă,
CE a aprobat un nou tratament pentru hepatita C

Comisia Europeana a aprobat un nou tratament care, in asociere cu alte medicamente, trateaza infectia cronica cu virusul hepatitic C la adulti si care a avut o rata de vindecare de pana la 100 la suta in studii clinice, inclusiv la pacienti cu boli hepatice avansate, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a aprobat un nou tratament pentru infectia cronica cu virusul hepatitic C

Comisia Europeana a aprobat un nou tratament care, in asociere cu alte medicamente, trateaza infectia cronica cu virusul hepatitic C la adulti si care, potrivit producatorului, a avut o rata de vindecare de.

Comisia Europeana a aprobat un nou tratament pentru infectia cronica cu virusul hepatic C

Comisia Europeana a aprobat un nou tratament care, in asociere cu alte medicamente, trateaza infectia cronica cu virusul hepatic C la adulti si care, potrivit producatorului, a avut o rata de vindecare de pana.

Infineon, Philips, Samsung si Renesas, amendate cu peste 138 milioane euro de Comisia Europeana pentru ca au format un cartel pe piata cipurilor

Comisia Europeana a impus o amenda de 138,04 milioane de euro pentru Infineon, Philips, Samsung si Renesas pentru ca au facut o intelegere de tip cartel in perioada septembrie 2003-septembrie 2005 pe piata cipurilor pentru smartcarduri, cipuri folosite in SIM-urile din telefonia mobila, in cardurile bancare sau in cartile de identitate. Din cele patru companii, Renesas a fost iertata de la plata amenzii care i s-ar fi cuvenit pentru ca a dezvaluit Comisiei Europene existenta acestui cartel si Samsung a primit o reducere cu 30% a amenzii pentru ca a cooperat in cadrul investigatiei.

Bogdan Chiritoiu: Schema de sprijin pentru industrie ar putea fi avizata de Comisia Europeana pana la mijlocul lunii septembrie

Comisia Europeana ar putea aviza in urmatoarele doua saptamani schema de sprijin prin care marii consumatori de electricitate sunt scutiti de la plata unei parti a certificatelor verzi, a declarat, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, citat de Agerpres. ro.

Novartis ar putea face vanzari de 8 MLD. dolari cu un nou medicament

Novartis ar putea incepe productia unui medicament pentru tratarea insuficientei cardiace, dupa ce testele clinice au avut rezultate mai bune decat s-a anticipat, iar compania urmeaza sa ceara aprobarea autoritatilor americane, vanzarile fiind estimate.

Juncker a atins obiectivul de noua femei in Comisia Europeana confirmand nominalizarea Corinei Cretu

Nominalizarea Corinei Cretu din partea Romaniei a adus numarul de femei inComisia Europeana la noua, presedintele Comisiei atingandu-si astfel obiectivul privind numarul candidatelor, scrie Reuters.

Mazda Europe are un nou designer sef, Kevin Rice, omul care a desenat pentru BMW modelele Seria 1, Seria 3 si Seria 4

Designerul auto Kevin Rice, 50 de ani, este incepand de luni, 1 septembrie, seful de design al Mazda Europe, inlocuidu-l pe Peter Birtwhistle, care se retrage dupa 26 de ani petrecuti in activitate alaturi de producatorul auto japonez. Kevin Rice s-a reintors la Mazda in toamna anului 2013, dupa o incursiune de 13 ani pe la BMW, unde a desenat prima generatie BMW Seria 1, actualul BMW Seria 3 si BMW Seria 4.

Un nou teaser pentru jocul de aventura Game of Thrones [VIDEO]

Dupa ce au facut valuri la nivel global cu serialul de aventura The Walking Dead, cei de la Telltale Games lucreaza la jocul Game Of Thrones. Nu mai exista nici un dubiu in legatura cu popularitatea serialului Game Of Thrones. Pana la aceasta ora, este evident ca cei de la HBO au luat o decizie foarte inspirata cand s-au angajat sa creeze un serial de televiziune dintr-o carte cu dragoni si personaje de basm. Pentru ca ar fi pacat sa [].

Sansa la viata pentru mai multe persoane care necesita un transplant

O noua prelevare de organe a avut loc la Iasi. Mai multe persoane care necesita un transplant vor primi acum o noua sansa la viata. Donator a fost un barbat care a suferit un grav accident vascular cerebral.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )