Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un apropiat al premierului Serbiei, in stare grava dupa ce a fost impuscat

Antena3 Antena3,
Un apropiat al premierului Serbiei, in stare grava dupa ce a fost impuscat

Milan Beko, un prosper om de afaceri si apropiat al premierului sarb Aleksandr Vucici, a fost ranit grav dupa ce a fost impuscat la Belgrad, transmite Mediafax. Beko a fost impuscat de un individ ramas. continuă pe Antena3

Un apropiat al premierului Serbiei, in stare grava dupa ce a fost impuscat la Belgrad

Milan Beko, un bogat om de afaceri si un apropiat al premierului sarb Aleksandr Vucici, a fost ranit grav dupa ce a fost impuscat vineri seara la Belgrad. Beko a fost impuscat de un individ ramas.

SERBIA: Un amic al premierului Vucici este in stare grava dupa ce a fost impuscat la Belgrad

Milan Beko, un bogat om de afaceri si un apropiat al premierului sarb Aleksandr Vucici, a fost ranit grav dupa ce a fost impuscat vineri seara la Belgrad, anunta Televiziunea publica sarba. Beko a fost impuscat de un individ ramas neidentificat, in fata vilei sale din cartierul rezidential Dedinje. Omul de afaceri are o plaga in zona toracelui si alta la stomac.

FOTO Sofer in stare grava dupa ce a fost lovit in plin de TIR pe DN 71

Accident grav, in aceasta dupa-amiaza, pe drumul national 71, care leaga Targoviste de Bucuresti. Un tanar de 25 de ani care se afla la volanul unei dubite a facut o depasire riscanta si s-a ciocni frontal cu un TIR care venea din sens opus.

UPDATE. Bacau: Microbuz cu pasageri rasturnat. 11 raniti, una in stare grava

Un numar de 11 persoane au fost transportate de urgenta la spital, doua dintre acestea fiind in satre grava din cauza ca microbuzul care-i transporta s-a rasturnat in afara unui drum din judetul Bacau. Printre raniti se numara si soferul microbuzului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )