Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Hotnews Hotnews,
 Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est, conform datelor oficiale ale Comisiei Europene, citate de Daniel Anghel, lider Impozite Indirecte CEE al PwC. Oficiali din cadrul ministerelor de finante si ale economiei din cinci tari din Europa Centrala si de Est Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia) au facut apel la o abordare comuna pentru combaterea fraudei de TVA si cresterea colectarii veniturilor bugetare din TVA, in cadrul unei conferinte organizate de PwC in Budapesta. continuă pe Hotnews

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA-ului dintre tarile Europei Centrale si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea Taxei pe Valoarea Adaugata dintre tarile din Europa Centrala si de Est, afirma, joi, PwC, intr-un comunicat de presa.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nascu cel mai mare dusman: un castravete

In ultimele zile, o compilatie video cu pisici face furori pe retelele de socializare, fiind vizualizata de milioane de utilizatori. Videoclipul arata reactia amuzanta a felinelor in momentul in care dau nas in nas cu cel mai mare dusman: castravetele.

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

StandardPoor`s: Romania are cea mai scazuta rata a celor care inteleg conceptele financiare din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cea mai slaba educatie financiara din Europa, arata datele unui studiu publicat de StandardPoor`s . Daca la nivel global,52% la suta dintre adulti sunt alfabetizati financiar, intelegand conceptele financiare, in Romania doar unul din cinci adulti se poate lauda cu intelegerea lor. Vezi in atasament studiul SP.

Craiova are cel mai mari sanse sa castige titlul de Capitala Culturala Europeana 2021. Lia Olguta Vasilescu: Proiectul atinge toate obiectivele stabilite de juriu

Lia Olguta Vasilescu este convinsa ca orasul Craiova are cel mai mari sanse sa castige titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

Academia Vasiliana de la Iasi, copia Academiei de la Kiev. Prima scoala domneasca din tara a functionat in cel mai mare oras din Moldova

Pe langa Manastirea Trei Ierarhi din Iasi a functionat, incepand cu 1640, prima scoala domneasca din Tarile Romane. Vasile Lupu a infiintat pe langa Biserica Trisfetitele sau Biserica Trei Ierarhi, prima scoala domneasca, preluand modelul Academiei de la Kiev, a mitropolitului Petru Movila.

Cel mai tanar membru MENSA este un copil de origine romana

Anthony Popa Urria, in varsta de cinci ani, este cel mai inteligent copil de pe planeta cu un IQ aproape perfect. S-a nascut in Canada si este la origine roman, potrivit wonderful-romania. com.

Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator

Spre surprinderea tuturor, cei de la Walmart au inceput sa comercializeze nu unul, ci doua smartphone-uri cu Android create de LG la doar 10 dolari bucata. Cu totii ne-am obisnuit sa investim sume mai mici sau mari intr-un smartphone. Pentru a cobori si mai mult valoarea investitiei, de cele mai multe ori apelam la subventiile [] Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida, intr-o aparitie cu adevarat speciala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )