Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aproximativ 4.000 de persoane protesteaza in Bucuresti, cerand prelungirea votului in diaspora (VIDEO)

B1 B1,
Aproximativ 4.000 de persoane protesteaza in Bucuresti, cerand prelungirea votului in diaspora (VIDEO)

40: Mii de manifestanti se indreapta spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi la sediul PSD, la ora 21. 00, cand se asteapta ca premierul Victor Ponta sa fie acolo. Ma. continuă pe B1

Peste 500 de persoane protesteaza in Piata Universitatii, cerand prelungirea votului in diaspora

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, cerand ca romanii din diaspora sa poata vota si dupa ora 21. Manifestantii au inceput sa se adune de la ora.

Aproximativ 2.000 de persoane protesteaza la Iasi. Iesenii marsaluiesc inspre campusul studentesc Tudor

Peste 2. 000 de persoane protesteaza in aceasta seara, 16 noiembrie, la Iasi, impotriva modul defectuos in care au fost organizate alegerile prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu cere prelungirea votului pana la ora 24.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, cere prelungirea votului pana la ora 24. Cererea presedintelui vine in contextul situatiei din diaspora, unde mii de romani stau la rand pentru a vota, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Basescu cere prelungirea votului pana la ora 24.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, cere prelungirea votului pana la ora 24. Cererea presedintelui vine in contextul situatiei din diaspora, unde mii de romani stau la rand pentru a vota, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Protest in Bucuresti: 500 de manifestanti merg spre Guvern pentru a cere prelungirea votului

Peste 500 de manifestanti s-au strans in Piata Universitatii din Bucuresti duminica seara. Protestatarii cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora si au pornit in mars spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi.

UPDATE. Melescanu: BEC a respins propunerea MAE de prelungire a programului de votare. BEC: NU am primit de la MAE solicitare legata de prelungirea votului

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Bucuresti, ca nimeni nu este vinovat pentru situatia din diaspora.

Melescanu, intrebat despre prelungirea votului: Am trimis propunerea la BEC, care a respins-o. Muhulet: Nu am primit nimic (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, duminica, dupa vot, ca nu poate prelungi programul votului, propunerea fiind trimisa la BEC, dar a fost repinsa. Despre posibilitatea prelungirii programului de.

Biroul Electoral pentru Strainatate: Am primit cereri pentru prelungirea votului. Textul legii e clar: NU se poate

Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral pentru Strainatate BES), Andra Monica Asanica, a declarat ca au fost primite de la mai multe asociatii cereri pentru prelungirea perioadei de votare, dar judecatoarea.

Foto. Elena Udrea e la Paris si nu reuseste sa voteze. PMP cere prelungirea votului in diaspora

PMP cere prelungirea programului de vot pentru diaspora, deoarece sunt multi oameni care stau la rand in ploaie si in frig. Printre ei, presedintele PMP, Elena Udrea, se afla la Paris si nu reuseste sa voteze din cauza cozilor imense.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )