Libnet.ro
UNICEF

22:30

Arabia Saudita va permite femeilor saudite sa sofeze

Adevărul Adevărul,
Arabia Saudita va permite femeilor saudite sa sofeze

Arabia Saudita a anuntat marti ca va permite femeilor sa sofeze, punand capat astfel unei lungi politici nationale ce devenise un simbol global al represiunii la care sunt supuse femeile in regatul ultra-conservator, anunta New York Times. continuă pe Adevărul

VIDEO. Femeile din Arabia Saudita vor putea sa sofeze. Regele a semnat decretul

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018.

VIDEO Victorie pentru drepturile femeilor din Araba Saudita: Regele a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018, anunta AL ARABIYA TV, citata de Reuters. Grupul Women2drive a condus campaniea prin care se cere ca femeilor sa le fie permis sa sofeze in Arabia Saudita. Este singura tara araba din zona si singura din lume unde acest drept le este interzis femeilor. In toate celelalte tari arabe din Orientul Mijlociu, femeile pot conduce fara probleme. Citeste cum a inceput totul: Manal, sofatul si lupta pentru emancipare.

Moment istoric! Decizia care afecteaza toate femeile din Arabia Saudita

Regele Arabiei Saudite, Salman bin Abdulaziz al Saud, a decretat ca femeile din aceasta tara vor putea sa sofeze, prin urmare potdetine un permis de conducere, anunta Euronews, care citeazaAl.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )