Libnet.ro
UNICEF

17:45

Arafat: Campania electorala continua, dar conform regulilor; in unele zone nu o poti face numai online

Hotnews Hotnews,
 Arafat: Campania electorala continua, dar conform regulilor; in unele zone nu o poti face numai online

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara,la Digi 24, ca nu sunt interzise activitatile de campanie electorala, care se vor desfasura dupa anumite reguli, punctand faptul ca in unele zone acestea nu pot avea loc doar in mediul online, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie incepe vineri si se va incheia pe 5 decembrie la ora 7. Campania se va fi in conditii similare celei pentru alegerile locale, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, intrunirile si evenimentele electorale desfasurate in spatiul inchis se vor desfasura cu maximum 20 de persoane, iar cele in aer liber cu maximum 50 de persoane. in cazul actiunilor desfasurate pe strada, numarul persoanelor care se deplaseaza sau formeaza un grup este limitat la 6, iar pentru actiunile din usa in usa la 2 persoane. De asemenea, cei care participa la o actiune electorala din usa in usa sau la una de distribuire a materialelor de propaganda electorala vor purta masca de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pe toata durata interactiunii intre acestea si cetateni, mentinand distanta fizica de minimum un metru intre oricare doi oameni, scrie News.

AEP: Competitorii electorali sa respecte masurile de protectie sanitara si distantare fizica in campania electorala

Autoritatea Electorala Permanenta atrage atentia competitorilor electorali ca, in campania electorala care incepe vineri, trebuie sa respecte regulile de protectie sanitara, transmitand, intr-un clip de informare, ca sunt obligatorii purtarea corecta a mastii de protectie, mentinerea distantei fizice de minimum un metru intre participantii la evenimentele electorale si limitarea numarului celor care sunt prezenti la astfel de evenimente,.

VIDEO. Reguli pentru campania electorala din pandemie

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din acest an incepe astazi si se va incheia pe dat.

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. S-au impus masuri speciale anti-COVID

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7:00. Autoritatile au impus mai multe masuri de siguranta sanitara, in contextul pandemiei COVID-19, dupa ce in ultimele saptamani s-au inregistrat recorduri negative de infectari si decese.

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. Care sunt regulile de protectie sanitara ce trebuie respectate (VIDEO)

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7. Pentru romanii din strainatate, scrutinul va avea loc in zilele de 5 si 6 decembrie, i.

Parlamentare 2020: Vineri incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare Restrictiile impuse de pandemie Harta candidatilor

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 07:00. Anul acesta numarul candidatilor a crescut la 7. 136 fata de cei 6. 476 candidati in 2016). Lista tuturor candidatilor poate fi vazuta pe site-ul Biroului Electoral Central. Din cei 7. 136 de candidati, un numar de 4. 659 candideaza la Camera Deputatilor si 2. 477 la Senat. Exista 42 de candidati independenti, iar pentru cele patru locuri de deputat in circumscriptia strainatate candideaza 47 de persoane, iar alte 29 se lupta pentru cele doua locuri de senator. Pandemia a adus si restrictii in privinta desfasurarii campaniei electorale, asa cum s-a intamplat si la alegerile locale.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri si se incheie pe 5 decembrie. Reguli speciale, in contextul pandemiei de coronavirus

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie incepe vineri si se va incheia pe 5 decembrie la ora 7. Campania se va fi in conditii similare celei pentru alegerile locale, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Marcel Ciolacu: Luni este posibil sa se termine campania electorala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este posibil ca luni sa se termine campania electorala, in contextul in care Executivul a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru limitarea raspandirii noului coronavirus.

Schimbarea la fata a PSD. Cum vrea Ciolacu sa ia fata PNL inainte de alegeri: principalele linii de comunicare in campania electorala

Social-democratii se urca pe valul epidemiei de coronavirus si incearca sa speculeze incertitudinea si temerile in acest sens. Strategia PSD pentru campania electorala este centrata in jurul unui singur mesaj: sanatatea romanilor este prioritatea numarul unu si doar noi putem oferi solutii. Oficial PSD vrea sa arate ca are solutii concrete, ca s-a reformat si este pregatit sa revina din nou la guvernare cu o echipa de specialisti pregatiti sa ofere o noua perspectiva sanitara si economica. in spatele usilor inchise, PSD cauta solutii pentru mobilizarea la vot a propriului electorat si spera sa convinga electoratul anti-PSD ca s-a reformat.

Parlamentare 2020: Cristian Pirvulescu despre campania electorala: Nu ma astept la schimbari semnificative fata de locale

Politologul Cristian Pirvulescu afirma ca nu se asteapta la schimbari semnificative fata de alegerile locale in campania electorala pentru parlamentare, al carei principal subiect va fi pandemia, dar sustine ca va fi o batalie pentru indecisi, in conditiile in care ne asteptam la o prezenta redusa la vot. Nu ma astept sa fie schimbari semnificative fata de alegerile locale. Poate o aranjare putin diferita a ierarhiei, dar, este evident, asa cum s-a intamplat si in alte parti, e loc de surpriza, ma gandesc in primul rand la primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, al caror rezultat nu a fost anticipat in niciun fel de sondajele de opinie. Deci, sondajele de opinie in perioada de COVID sunt relative, ele in general, din cauza schimbarii fundalului mediatic, nu mai au relevanta din urma cu cateva decenii si atunci nimic nu e sigur, a declarat Pirvulescu, pentru Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )