Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arafat, despre atentatul din Istanbul: Este revoltator sa vedem oameni ucisi sau raniti de persoane fara scrupule

Adevărul Adevărul,
Arafat, despre atentatul din Istanbul: Este revoltator sa vedem oameni ucisi sau raniti de persoane fara scrupule

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a scris, pe pagina sa de Facebook, dupa atentatul terorist de pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, ca este trist si revoltator ca oameni fara vina, mai ales copii, sunt ucisi sau raniti de persoane fara scrupule. continuă pe Adevărul

Imagini cu momentul in care unul dintre teroristii din Istanbul este impuscat de catre politisti (VIDEO)

Pe internet au aparut imagini din timpul atentatului terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul. in acestea pot fi observati oameni ce fug de un tip inarmat si cum acesta se prabuseste.

Atentat terorist pe aeroportul din Istanbul, soldat cu 36 de morti si 147 de raniti

ACTUALIZARE 08:34 Victor Ponta, despre atentatele din Istanbul: Eram in masina, la 10 minute de aeroport Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca se afla la doar la 10 minute de intrarea in aeroport si ca a fost intors din drum. *ACTUALIZARE 08:22 MAE condamna atacul terorist de la aeroportul Ataturk din Istanbul -------- Doua explozii s-au produs, marti seara, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, fiind urmate de numeroase focuri de arma. Posturile de televiziune turce vorbesc despre un atentat sinucigas, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti, potrivit agentiilor internationale de presa.

FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. Guvernul turc da publicitatii noi informatii privind atentatul: nici unul din cei trei atacatori nu a trecut prin controlul de securitate. Doi dintre ei s-au detonat in aeroport, iar al treilea, in parcare.

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

Fost jucator al Stelei confundat cu un terorist pe aeroportul din Istanbul

Andrey Nazario, jucator care a imbracat tricoul echipei Steaua in 2007, a fost surprins de atentatul terorist care a provocat zeci de morti si sute de raniti pe aeroportul international din Istanbul.

Groaza la aeroportul Ataturk din Istanbul: Un ucrainian si un iranian printre cele 36 de persoane ucise

Un cetatean ucrainean si unul iranian s-au numarat printre cele 36 de persoane ucise de cei trei teroristi sinucigasi intr-un atac la aeroportul Ataturk din Istanbul, au declarat autoritatile. Atentatul.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Sinteza zilei: Romanii care au vazut moartea cu ochii, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Fostul sef SIE explica etapele unui atentat terorist

Zeci de romani au trait momente de groaza pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, un material marca Observator cu romanii care au fost prinsi, intre.

Klaus Iohannis: Atacurile teroriste de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul reprezinta o atrocitate

Presedintele Klaus Iohannis a calificat atacurile teroriste care au avut loc, marti seara, de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul drept o atrocitate.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )