Libnet.ro
UNICEF

20:00

Arafat, despre deschiderea scolilor: Toata lumea doreste sa se intoarca la forma de predare fizicaPosibil sa se raspandeasca prin copii virusul

Adevărul Adevărul,
Arafat, despre deschiderea scolilor: Toata lumea doreste sa se intoarca la forma de predare fizicaPosibil sa se raspandeasca prin copii virusul

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna. continuă pe Adevărul

Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Deschiderea scolilor din Romania si revenirea elevilor in banci este o prioritate majora pentru noul guvern, in functie cu premierul Florin Citu. Dupa o saptamana de dezbateri,.

CONSULTARI Ministrul Educatiei: toata lumea doreste redeschiderea scolilor

Redeschiderea scolilor reprezinta principalul obiectiv al tuturor actorilor implicati in actul de educatie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice.

Ministerul Educatiei vrea deschiderea scolilor

Ministerul Educatiei ME) a anuntat ca doreste redeschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie.

Noi scenarii pentru deschiderea scolilor din Romania si renuntarea la online: Cimpeanu nu se da batut

Din momentul in care a fost investit in functia de ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu pare sa nu fi ratat nicio zi in a vorbi despre proiectul sau pentru deschiderea scolilor din.

Cristian Diaconescu, despre haosul din SUA: Democratia consolidata a sangerat A fost o criza care a surprins pe toata lumea

Fostul ministru al afacerilor externe, Cristian Diaconescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca manifestatiile violente din SUA au luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Elevii cer deschiderea scolilor acolo unde situatia o permite

Inchiderea scolilor la gramada a creat mari nemultumiri in randul elevilor, profesorilor si parintilor. Faptul ca in localitati in care rata de infectare este foarte mica sau chiar zero, in special in mediul rural, scolile sunt in continuare inchise in ciuda problemelor legate de accesul elevilor la procesul de invatamant starneste discutii aprinse.

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )