Libnet.ro
UNICEF

22:00

Arena Nationala suspendata din nou de FIFA

Online Sport Online Sport,
Arena Nationala suspendata din nou de FIFA

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata de FIFA din cauza comportamentului suporterilor romani la partidele cu Armenia si Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale. continuă pe Online Sport

FRF, amenda de 25.000 de franci elvetieni - Arena Nationala, suspendata un meci

Federatia Romana de Fotbal FRF) a fost amendata de Comisia de Disciplina a Federatiei Internationale FIFA) cu 25. 000 de franci elvetieni, iar Arena Nationala din Bucuresti a fost suspendata o partida, dupa comportamentul nepotrivit al suporterilor nationalei Romaniei la meciurile cu Armenia si Muntenegru, relateaza EFE.

FIFA nu glumeste! FRF- amendata, Arena Nationala - suspendata

Federatia Romana de Fotbala fost amendata deComisia de Disciplina a Federatiei Internationale FIFA)iarArena Nationalaa fost suspendata.

Simona Halep, despre meciul cu Sarapova: Ion Tiriac mi-a spus ca spera sa joc din nou cu ea

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana, scrie News. ro.

Liviu Dragnea, din nou in fata instantei: Procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, reluat de la zero (FOTO)

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata judecatorilor. Procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual a fost reluat.

Liviu Dragnea, din nou in fata instantei: Procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, reluat de la zero (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata judecatorilor. Procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual a fost reluat.

Ministrul Liviu Pop a gafat din nou: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a comis-o din nou. in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, ministrul Educatiei a tinut un discurs in stilul sau.

Bayer si-a redus din nou participatia la Covestro

Producatorul german de medicamente si pesticide Bayer AG si-a redus, din nou, participatia la Covestro AG, ajungand sa detina mai putin de 25% dupa ce a vandut o cota de 6,9% din compania care fabrica plastic.

Decizie incredibila luata de medicul Gheorghe Burnei la cateva zile dupa ce a primit acceptul sa profeseze din nou

Medicul Gheorghe Burnei a luat o decizie la care nimeni nu se astepta. Desi in urma cu cateva zile primise dreptul sa lucreze din nou in spitalele de stat, acesta a decis sa se.

Bomba bombelor! Andreea Marin iubeste din nou. Imagini se senzatie cu vedeta in bratele unui barbat misterios (FOTO)

Andreea Marin este din nou indragostita. Vedeta TV a fost surprinsa de paparazzi intr-un mall din Bucuresti alaturi un barbat. Daca la prima vedere, au incercat sa pastreze aparentele unei.

Panica, din nou, in Marea Britanie: Cinci persoane au fost injunghiate

Panica, din nou, in Marea Britanie, dupa ce cinci persoane au fost injunghiate in orasul Sheffield, potrivit The Sun. Cele cinci persoane au fost injunghiate in doua incidente.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )