Libnet.ro
UNICEF

00:07

Arestari la Primarie si Protectia Copilului, pentru luare de mita si trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arestari la Primarie si Protectia Copilului, pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul DNA Craiova au retinut pentru 30 de zile doi functionari publici, respectiv unul din cadrul Directiei Generale de Asistenta si Protectia Copilului D. ) Dolj si unul din cadrul Directiei Juridice din cadrul Primariei municipiului Craiova. continuă pe Ziarul Bursa

Sef al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, arestat preventiv pentru mita

Seful Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Radu Smarandache, a fost arestat preventiv, pentru luare de mita, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Doi functionari din Primaria Craiova si Directia pentru Protectia Copilului Dolj, arestati pentru luare de mita

Rodica Tenea, consilier juridic, in cadrul Directiei Juridice din cadrul Primariei Craiova, dar si Radu Smarandache, sef serviciu din cadrul Directiei Generala de Asistenta si Protectia Copilului Dolj, au fost arestati pentru 30 de zile.

Directoarea adjuncta APIA Tulcea, retinuta pentru luare de mita

UPDATE: Procurorii anticoruptie au decis sa o retina pentru 24 de ore pe directoarea adjuncta a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea, Cristina Gherghisan, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Director adjunct APIA Tulcea, retinut pentru luare de mita

ACTUALIZARE 17:02 Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore fata de Cristina Gherghisan, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, arata un comunicat emis de DNA. * Surse: Perchezitiile vizeaza APIA Tulcea.

Comisar sef din cadrul IPJ Neamt, sub control judiciar pentru luare de mita

Comisarul sef din cadrul IPJ Neamt, Ioan Catana este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat de luare de mita, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )