Libnet.ro
UNICEF

00:07

Arestarile legate de terorismul jihadist s-au dublat in doi ani in Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arestarile legate de terorismul jihadist s-au dublat in doi ani in Uniunea Europeana

Numarul arestarilor legate de terorismul jihadist aproape s-a dublat in doi ani in Uniunea Europeana UE), a anuntat Biroul european al politiilor Europol, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch.

Dino Park Rasnov a avut incasari de 4 milioane de euro in doi ani

In doar doi ani de la deschidere, cel mai mare parc de dinozauri in marime naturala, Dino Park Rasnov, a ajuns in topul trei al celor mai vizitate obiective turistice din judetul Brasov, scrie News. ro.

Coral, regina dezinsectiei, de doi ani sub lupa DNA

Acum 2 ani aveau loc descinderi DNA la mai multe primarii din Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, pentru verificarea contractelor cu firma Coral din Pitesti, privind activitati de deratizare, dezinsectie si dezinfectie DDD). Acum procurorii s-au intors in localitatea de unde a pornit ancheta: Cluj-Napoca. Adevarul a aflat ce s-a intamplat cu angajatii urmariti penal si cu activitatea Coral in localitatile vizate de perchezitiile DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )