Libnet.ro
UNICEF

15:30

Argentina: Mai multe artefacte naziste dintr-un muzeu s-au dovedit a fi false

Hotnews Hotnews,
 Argentina: Mai multe artefacte naziste dintr-un muzeu s-au dovedit a fi false

In luna iunie a anului 2017, in Buenos Aires a fost descoperit un cufar in interiorul caruia se aflau mai multe obiecte naziste. inca de pe atunci, investigatorii au declarat ca doar 10 dintre cele 75 de articole gasite sunt autentice. Acum, la aproape un an si jumatate de la descoperire, autoritatile au hotarat sa nu expuna niciun obiect dintre cele descoperite in cufar, scrie CNN. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos,.

VIDEO A aruncat cu dolari la o conferinta de presa, revoltat ca Ion Ceban ar fi estorcat bani de la mai multe companii de constructii: Sa te saturi, potlogarule

Presedintele Partidului Frontul Salvarii Moldovei, Marcel Darie, a recurs la un gest mai putin obisnuit marti, 29 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a decis sa arunce cu mai multe bancnote a cate un dolar fiecare, in semn de protest fata de actiunile ilegale ce ar fi fost comise anterior de catre socialistul Ion Ceban, actual candidat la functia de primar de Chisinau.

Orban: in cele mai multe comisii s-a votat dupa prestatia candidatilor. La Citu a fost vot politic

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa audierilor ministrilor Cabinetului sau, ca in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatilor, precizand ca aceasta a fost una serioasa si profesionista, fiind prezentate solutii si urmarindu-se atingerea unor obiective care sunt in beneficiul Romaniei.

DUPA FILMUL INTERVENTIEI LA COLECTIV: Parchetul Militar Bucuresti a dispus urmarirea penala in rem pentru mai multe infractiuni

Parchetul Militar Bucuresti a dispus, marti, inceperea urmaririi penale in rem pentru mai multe infractiuni, dupa filmul interventiei la Colectiv.

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

17 ore drumul cu trenul de la Timisoara la Bucuresti Mai multe dansatoare s-au antrenat in tren

Un tren de la Timisoara la Bucuresti a facut aproximativ 17 ore. Din cauza intarzierii de peste 8 ore pe calea ferata, mai multe dansatoare de performanta au fost nevoite sa isi inceapa incalzirea pe culoarele trenului ca sa poata ajunge direct la concurs.

Utile: Energia eoliana poate asigura cererea mondiala de electricitate; De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Din ce in ce mai multi tineri fac Accident Vascular Cerebral. Metoda care poate salva vieti. Care sunt simptomele si cand trebuie sa suni la medic. Alimentele care detoxifiaza ficatul, dreneaza fierea si te scapa de constipatie. Expert in fitoterapie: O lingurita din acest ingredient pe stomacul gol face minuni.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Lista tarilor care construiesc adevarate sisteme de recunoastere faciala pentru a-i supreveghea mai bine pe cei de pe teritoriul lor. India s-a alaturat luna aceasta tarilor care au anuntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )