Libnet.ro
UNICEF

14:15

Argentinianul Carlos Berlocq a castigat Portugal Open

B1 B1,
Argentinianul Carlos Berlocq a castigat Portugal Open

Carlos Berlocq, locul 62 ATP, a castigat, duminica, Portugal Open, relateaza AFP. Berlocq l-a invins, in finala, cu scorul de 0-6, 7-5, 6-1, pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul unu si pozitia a sasea. continuă pe B1

Argentinianul Carlos Berlocq A CASTIGAT Portugal Open

Tenismanul argentinian Carlos Berlocq, locul 62 ATP, a castigat, duminica, Portugal Open, turneu dotat cu premii in valoare totala de 485. 760 de euro, informeaza AFP, conform Mediafax. Berlocq l-a invins, in.

Tenis: Victor Hanescu a ratat calificarea in finala turneului Portugal Open

Victor Hanescu, locul 93 ATP, a ratat, sambata, calificarea in finala turneului Portugal Open, relateaza Mediafax. Hanescu a fost invins, in semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si trei minute de.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinalele Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, a acces, joi, in semifinalele turneului Portugal Open, informeaza wtatennis. com. Begu a invins-o in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 7-6 6), dupa doua ore si sase .

Turneul Portugal Open, castigat de Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul unu, a castigat, sambata, turneul Portugal Open, informeaza AFP. Jucatoarea spaniola a invins-o, in finala, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, pe Svetlana Kuznetova.

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Tenismenul Victor Hanescu, locul 93 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Portugal Open, cu premii in valoare de 426. 605 de euro, dupa un meci de doua ore si zece minute, informeaza Mediafax.

Hanescu, in sferturile turneului de tenis Portugal Open

Victor Hanescu, locul 93 ATP, s-a calificat in sferturile turneului de tenis Portugal Open, dupa ce a trecut, in optimi, de spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3.

Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Tenismenul Victor Hanescu, locul 93 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Portugal Open, dupa un.

Begu joaca azi in sferturi la Portugal Open, dupa ce a trecut de Kanepi

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in sferturile turneului de tenis Portugal Open, cu premii totale in valoare de 250. 000 dolari, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi, cap de serie numarul 5 si locul 23 WTA. Begu o va intalni azi pe Timea Bacsinszky, locul 165 WTA, venita din calificari, la fel ca si romanca.

Tenis WTA: Begu s-a calificat in semifinale la Portugal Open

Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de tenis Portugal Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe elvetianca Timea Bacsinszky. Romanca a castigat cu scorul de 6-3, 7-66).

Tenis: Victor Hanescu a ratat calificarea in finala la Portugal Open

Tenismanul Victor Hanescu, locul 93 ATP, a ratat, sambata, calificarea in finala turneului Portugal Open, dotat cu premii in valoare totala de 426. 605 de euro, informeaza atpworldtour. com, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )