Libnet.ro
UNICEF

12:15

Turneul Portugal Open, castigat de Carla Suarez Navarro

B1 B1,
Turneul Portugal Open, castigat de Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul unu, a castigat, sambata, turneul Portugal Open, informeaza AFP. Jucatoarea spaniola a invins-o, in finala, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, pe Svetlana Kuznetova. continuă pe B1

Begu a ratat calificarea in ultimul act la Portugal Open

Irina- Camelia Begu a ratat calificarea in ultimul act al turneului Portugal Open dupa ce a fost invinsa, azi, de jucatoarea Carla Suarez Navarro, locul 15 WTA si cap de serie numarul 1 cu 7-6 3), 6-1.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in finala la Portugal Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-6 3), 6-1, de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 15 WTA si cap de serie numarul 1, dupa un meci de o ora si 48.

Begu joaca azi in sferturi la Portugal Open, dupa ce a trecut de Kanepi

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in sferturile turneului de tenis Portugal Open, cu premii totale in valoare de 250. 000 dolari, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi, cap de serie numarul 5 si locul 23 WTA. Begu o va intalni azi pe Timea Bacsinszky, locul 165 WTA, venita din calificari, la fel ca si romanca.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, jucatoare venita din calificari, a invins-o miercuri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe sportiva estona Kaia Kanepi, locul 23 WTA si cap de serie numarul 5, intr-un meci care a durat aproape doua ore, in turul doi al Portugal Open, turneu cu 250. 000 de dolari premii.

Tenis WTA: Begu s-a calificat in semifinale la Portugal Open

Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de tenis Portugal Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe elvetianca Timea Bacsinszky. Romanca a castigat cu scorul de 6-3, 7-66).

Tenis: Victor Hanescu a ratat calificarea in finala la Portugal Open

Tenismanul Victor Hanescu, locul 93 ATP, a ratat, sambata, calificarea in finala turneului Portugal Open, dotat cu premii in valoare totala de 426. 605 de euro, informeaza atpworldtour. com, potrivit Mediafax.

Tenis: Victor Hanescu a ratat calificarea in finala turneului Portugal Open

Victor Hanescu, locul 93 ATP, a ratat, sambata, calificarea in finala turneului Portugal Open, relateaza Mediafax. Hanescu a fost invins, in semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si trei minute de.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinalele Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, a acces, joi, in semifinalele turneului Portugal Open, informeaza wtatennis. com. Begu a invins-o in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 7-6 6), dupa doua ore si sase .

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Tenismenul Victor Hanescu, locul 93 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Portugal Open, cu premii in valoare de 426. 605 de euro, dupa un meci de doua ore si zece minute, informeaza Mediafax.

Tenis: Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinalele Portugal Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, sportiva venita din calificari, a acces, joi, in semifinalele turneului Portugal Open, dotat cu premii in valoare de 250. 000 de dolari, informeaza wtatennis. com, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )