Libnet.ro
UNICEF

23:00

Begu joaca azi in sferturi la Portugal Open, dupa ce a trecut de Kanepi

România Liberă România Liberă,
Begu joaca azi in sferturi la Portugal Open, dupa ce a trecut de Kanepi

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in sferturile turneului de tenis Portugal Open, cu premii totale in valoare de 250. 000 dolari, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi, cap de serie numarul 5 si locul 23 WTA. Begu o va intalni azi pe Timea Bacsinszky, locul 165 WTA, venita din calificari, la fel ca si romanca. continuă pe România Liberă

Tenis WTA: Begu s-a calificat in semifinale la Portugal Open

Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de tenis Portugal Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe elvetianca Timea Bacsinszky. Romanca a castigat cu scorul de 6-3, 7-66).

Hanescu, in sferturile turneului de tenis Portugal Open

Victor Hanescu, locul 93 ATP, s-a calificat in sferturile turneului de tenis Portugal Open, dupa ce a trecut, in optimi, de spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3.

Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Tenismenul Victor Hanescu, locul 93 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Portugal Open, dupa un.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinalele Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, a acces, joi, in semifinalele turneului Portugal Open, informeaza wtatennis. com. Begu a invins-o in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 7-6 6), dupa doua ore si sase .

Tenis: Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinalele Portugal Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, sportiva venita din calificari, a acces, joi, in semifinalele turneului Portugal Open, dotat cu premii in valoare de 250. 000 de dolari, informeaza wtatennis. com, potrivit Mediafax.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, jucatoare venita din calificari, a invins-o miercuri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe sportiva estona Kaia Kanepi, locul 23 WTA si cap de serie numarul 5, intr-un meci care a durat aproape doua ore, in turul doi al Portugal Open, turneu cu 250. 000 de dolari premii.

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale Portugal Open

Tenismenul Victor Hanescu, locul 93 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 60 ATP, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Portugal Open, cu premii in valoare de 426. 605 de euro, dupa un meci de doua ore si zece minute, informeaza Mediafax.

Romanul Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al Portugal Open

Romanul Victor Hanescu l-a invins, marti, pe moldoveanul Radu Albot, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. Hanescu s-a calificat astfel in turul doi al Portugal Open, unde va juca impotriva spaniolului Pablo Carreno Busta,.

Romanul Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Portugal Open

Romanul Victor Hanescu l-a invins, marti, pe moldoveanul Radu Albot, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. Hanescu s-a calificat astfel in turul doi al Portugal Open, unde va juca impotriva spaniolului Pablo Carreno Busta,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )