Libnet.ro
UNICEF

10:45

Arges: Sindicalistii de la Dacia protesteaza la Mioveni, fata de masurile fiscal-bugetare ale Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Arges: Sindicalistii de la Dacia protesteaza la Mioveni, fata de masurile fiscal-bugetare ale Guvernului

Membrii Sindicatului Autoturisme Dacia vor organiza, marti, pe platforma de la Mioveni, un miting de protest fata de masura Guvernului de a transfera contributiile sociale de la angajator la angajat, dar si pentru obligativitatea negocierii si incheierii contractelor colective de munca la nivel de ramura, precum si pentru demararea constructiei autostrazii Pitesti-Sibiu, au anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, reprezentantii sindicali, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Sindicalistii de la Dacia protesteaza, marti, la Mioveni, fata de masurile fiscal-bugetare anuntate de Guvern

Membrii Sindicatului Autoturisme Dacia vor organiza, marti, pe platforma de la Mioveni, un miting de protest fata de masura Guvernului de a transfera contributiile sociale de la angajator la angajat, dar si pentru obligativitatea negocierii si incheierii contractelor colective de munca la nivel de ramura, precum si pentru demararea constructiei autostrazii Pitesti-Sibiu, au anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, reprezentantii sindicali, citati de Agerpres.

Sindicalistii BNS protesteaza miercuri in fata Prefecturii Constanta

Blocul National Sindical a anuntat organizarea unor serii de proteste in mai multe orase ale tarii ca urmare a deciziei Guvernului de a sustine in continuare transferul contributiilor sociale in sarcina salariatilor.

Scandal la uzina Dacia din Mioveni, dupa ce primarul a transmis angajatilor sa nu mai protesteze

Scandal la uzina Dacia din Mioveni, dupa ce primarul a transmis angajatilor sa stea in banca lor si sa nu mai protesteze la adresa masurilor fiscale luate de Guvern pentru ca si-ar putea pierde locurile de.

REZIST. Romanii de pretutindeni PROTESTEAZA duminica fata de modificarile legilor justitiei

Proteste fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )