Libnet.ro
UNICEF

11:15

Argument pentru parinti: Gamingul este mai sanatos decat privitul la TV

Playtech Playtech,
Argument pentru parinti: Gamingul este mai sanatos decat privitul la TV

Un studiu recent a demonstrat ca placuta activitate de gaming este mai sanatoasa decat pierdutul orelor in fata televizorului. Pe vremuri, uitatul la televizor era cel mai mare viciu de care trebuiau sa se fereasca parintii. Acum, cand computerele si dispozitivele portabile inteligente au devenit omniprezente, gamingul este considerat o problema la fel de importanta. Partea frapanta? Gamingul se pare ca este mai sanatos pe termen lung decat uitatul la televizor. Un studiu recent al celor de la NPR a []. continuă pe Playtech

Un copil roman uimeste Marea Britanie. Baiatul este mai inteligent decat Einstein

Un baiat roman de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein, de 162, si are chiar si o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5.

Propunerea prin care prima zi de scoala este zi libera pentru parinti a fost adoptata tacit de Senat

Propunerea legislativa a senatorului Constantin Popa UNPR) care prevede ca prima zi de an scolar sa fie declarata zi libera pentru parinti a fost adoptata tacit de Senat.

Carrefour: Valoarea bonului fiscal in online este de 4 ori mai mare decat in offline

Valoarea medie a unui bon fiscal in online este de patru ori mai mare decat cea a cumparaturilor din hipermarket-uri, a declarat Radu Butufei, director eCommerce al Carrefour Romania, in cadrul ecomTEAM, cel mai mare eveniment dedicat comertului.

Mamaia, mai scumpa decat Grecia

Si in acest an, vacanta de Paste este mai ieftina in tari ca Grecia si Bulgaria. Daca vreti sa alegeti litoralul romanesc, va trebui sa scoateti ceva mai multi bani din buzunar. Un hotel de patru stele din Mamaia cere 1. 344 de lei pe loc in camera dubla pentru trei nopti de cazare in perioada Pastelui. La acesti bani ofera mic dejun, pranz, cina si gustari, tratament SPA si o excursie la obiectivele turistice din Dobrogea.

Dacia a prins viteza in Germania: vanzarile de masini noi au crescut de trei ori mai rapid decat piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au avansat in primul trimestru cu 14,5%, de aproape trei ori mai rapid decat piata, la 11. 423 unitati. Chiar si asa, cresterea marcii se afla in incetinire puternica de la inceputul anului, iar in.

Business report: Raport SAR: Care sunt avantajele si dezavantajele apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana; Peste 2.000 de lei pentru RCA. Tinerii, cei mai loviti: platesc de patru ori mai mult decat anul trecut; 50.000 de euro, fonduri nerambursabile

Tarom are cele mai mari preturi pe cel mai aglomerat zbor de pe Otopeni, Bucuresti-Londra. Care e concurenta. Liberarlizarea pietei muncii pentru romani in Marea Britanie de la inceputul acestui an i-a adus pe gigantii low-cost la Bucuresti. Piata care vrea sa inghita doua treimi din efectivele romanesti de porci. Romania se pregateste sa inceapa curand, cel tarziu la vara, exporturile de porc in China, cea mai mare piata de consum de carne de porc.

FOTO VIDEO Se intampla la Vaslui: Alocatia sociala, mai importanta decat virginitatea fiicelor de varsta prescolara

Secter Petrache 29 ani), barladeanul de etnie roma care si-a vandut fiica de numai 8 ani pentru 8. 000 de lei, si-a retras oferta facuta pentru mezina familiei, fetita de 6 ani. S-a razgandit brusc sa o marite pe Spania, copila de 6 ani, dupa ce municipalitatea i-a taiat alocatia suplimentara.

VIDEO Microsoft a prezentat noul Windows pentru dispozitive mobile. Este oferit gratuit producatorilor si vine si cu un rival pentru Siri

Microsoft a prezentat in SUA, la conferinta Build,noul Windows Phone 8. 1 care va aparea in lunile urmatoare pe noi smartphone-uri si tablete si aduce o serie de schimbari importante. Pana acum compania primea de la producatorii de smartphone-uri si tablete intre 5 si 15 dolari pentru fiecare terminal pe care era instalat Windows, insa de acum il va furniza gratuit pentru gadget-urile cu ecran de sub 9 inch, scrie Reuters. Compania condusa de indianul Satya Nadella a anuntat si lansarea Cortana, un asistent ce raspunde la comenzi vocale.

MARTEA NEAGRA a SCUMPIRILOR. Soferii au stat aseara la COZI uriase pentru a-si alimenta mai ieftin masinile

Pentru a castiga cativa lei in plus, romanii au format cozi imense la benzinariile din toata tara inainte de miezul noptii. Sute de soferi au asteptat zeci de minute ca sa alimenteze cu combustibil mai.

Scumpirile de la 1 aprilie: Lista produselor pentru care vom plati mai mult incepand de marti

Romanii vor plati de marti, 1 aprilie, cu 0,41 lei mai mult pentru litrul de carburant de la pompa, vor cumpara un pachet de tigari mai scump cu 0,3-0,5 lei, iar pretul gazelor naturale va fi mai mare cu 2% pentru consumatorii casnici, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )