Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ariel Sharon va fi inmormantat luni la ferma sa din sudul tarii

B1 B1,
Ariel Sharon va fi inmormantat luni la ferma sa din sudul tarii

Fostul prim-ministru israelian Ariel Sharon va fi inmormantat luni, in cadrul unei ceremonii private la ferma din Negev, unde a trait, in partea de sud a Israelului, si unde este inmormantata si sotia sa,. continuă pe B1

Lideri palestinieni: Ariel Sharon a fost un criminal care s-a sustras justitiei internationale

Lideri palestinieni considera ca fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata la varsta de 85 de ani, a fost un criminal care s-a sustras justitiei internationale. Ariel Sharon era un criminal,.

UPDATE Premierul si presedintele au transmis mesaje de condoleante dupa moartea fostului premier israelian Ariel Sharon

Premierul Victor Ponta a transmis sambata un mesaj de condoleante poporului israelit si familiei fostului prim-ministru Ariel Sharon, exprimandu-si profundul regret pentru moartea fostului premier israelian, se arata intr-un comunicat al Guvernului citat de Agerpres. Si presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante, in care afirma ca Ariel Sharon ramane una dintre figurile marcante din istoria moderna a Statului Israel.

Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit la varsta de 85 de ani

Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit sambata, la varsta de 85 de ani, relateaza presa israeliana. Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon continuase sa se deterioreze in ultimel.

VIDEO Fostul premier israelian Ariel Sharon a murit

Fostul premier israelian Ariel Sharon a incetat din viata, sambata, la varsta de 85 de ani, au anuntat televiziunile israeliene, citate de AFP. Starea de sanatate a lui Sharon, aflat de opt ani in coma, s-a agravat brusc in ultima perioada.

Lideri palestinieni: Ariel Sharon, un criminal care s-a sustras justitiei internationale

Liderii palestinieni l-au calificat pe fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata, drept un criminal, deplangand faptul ca acesta nu a fost adus in fata justitiei internationale, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )