Libnet.ro
UNICEF

21:45

Aristotel Cancescu ramane in arest

Hotnews Hotnews,
 Aristotel Cancescu ramane in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului. continuă pe Hotnews

Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie. Decizia ICCJ este definitiva

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov ramane in arest pana pe 23 decembrie. Este decizia definitiva a magistrasilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a respins miercuri contestatia lui Cancescu la decizia de prelungire a arestului.

Seful suspendat al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest pana pe 23 decembrie: Decizia iCCJ este definitiva

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va ramane in arest pana pe 23 decembrie, a decis, miercuri, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Instanta.

Decizie ICCJ: Aristotel Cancescu ramane in arest pana pe 23 decembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, sa ramana in arest pana pe 23 decembrie. Instanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )