Libnet.ro
UNICEF

20:30

Armata canadiana vorbeste despre diversitate cu o fotografie in care apar 8 barbati albi E vorba despre gradele diferite de pierdere a parului?

Hotnews Hotnews,
 Armata canadiana vorbeste despre diversitate cu o fotografie in care apar 8 barbati albi E vorba despre gradele diferite de pierdere a parului?

Institutiile din jurul lumii sunt constienti ca este important sa creasca diversitatea si incluziunea, dar si sa faca acest lucru intr-un mod transparent si public. Din pacate, asta nu a mers foarte bine pentru noul sef al statului major al apararii din Canada, care a ajuns sa-si ceara scuze dupa mesajul sau despre diversitate, incluziune si schimb cultural, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Florin Roman vorbeste despre marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea si eliminarea pensiilor speciale

Deputatul liberal Florin Roman vorbeste, joi, despre marea epurare, referindu-se la inlocuirea din functie a lui Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, dar si la eliminarea pensiilor speciale. Roman anunta ca a depus solicitarea pentru revocarea Avocatului Poporului si asteapta vointa si un vot in plen.

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

Aceasta este ultima descoperire despre mutatia COVID care ingrijoreaza planeta

Oamenii de stiinta inca incearca sa-si dea seama cat de transmisibila este varianta coronavirusului care se raspandeste in prezent printr-un numar tot mai mare de tari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2437 seconds )