Libnet.ro
UNICEF

11:30

Armata siriana a folosit pentru prima data dronele rusesti

Hotnews Hotnews,
 Armata siriana a folosit pentru prima data dronele rusesti

Armata siriana a folosit pentru prima data, miercuri, dronele furnizate de Rusia in lupta impotriva jihadistilor, au declarat surse de securitate de la Damasc, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Actrita Sandra Echeverria a devenit mamica pentru prima data

Vis implinit pentru Sandra Echeverria. Actrita mexicana, cunoscuta din filme precum Savages sau Love of My Loves, a devenit mamica, dupa ce a adus pe lume un baietel.

Zeci de copii din Ilfov, consultati pentru prima data de medic

Zeci de copii din judetul Ilfov, care nu fusesera vazuti niciodata de un medic pediatru, au fost consultati de doctori voluntari in cadrul unui proiect realizat de Patriarhie si Ministerul Sanatatii.

Cupa Davis. Marea Britanie, in finala pentru prima data in peste 30 de ani

Echipa Marii Britanii s-a calificat in finala Cupei Davis, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-1, in fata Australiei, in intalnirea ce se desfasoara la Glasgow.

Cel putin 18 civili au murit intr-un atac cu rachete lansat de armata siriana intr-o zona controlata de rebeli din nordul Siriei

Cel putin 18 civili au murit, luni, in urma unui atac cu rachete lansat de armata siriena ce viza o zona controlata de rebeli, potrivit organizatiei Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), informeaza.

Zeci de copii din Ilfov, consultati pentru prima data de medic, in cadrul unui proiect social

Zeci de copii din judetul Ilfov, care nu fusesera vazuti niciodata de un medic pediatru, au fost consultati de doctori voluntari in cadrul proiectului Sanatatea pentru Sate, realizat de Patriarhie si Ministerul Sanatatii.

Publicatia Foreign Policy: Pentagonul pregateste noi planuri pentru un eventual razboi cu Rusia in statele baltice

Pentru prima data de la colapsul Uniunii Sovietice, Pentagonul reactualizeaza planurile pentru un eventual conflict cu Rusia, noteaza publicatia Foreign Policy. Pentagonul se pregatestepentru orice scenariu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )