Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ninsorile abundente si viscolul au lasat mai multe gospodarii din Mehedinti fara energie electrica

Adevărul Adevărul,
Ninsorile abundente si viscolul au lasat mai multe gospodarii din Mehedinti fara energie electrica

Distributie Oltenia informeaza ca echipele operatorului sunt in permanenta in teren pentru remedierea incidentelor provocate de conditiile meteo deosebite in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit astazi in judetul Arges. Initial a fost afectata o fabrica de paleti, insa flacarile s-au extins atat de tare, incat au cuprins si o ferma din apropiere. Cate animale au murit Incendiul s-a produs in localitatea argeseana Stefan cel Mare, judetul Arges, la o fabrica de paleti, iar mai apoi, .

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

Cel mai batran cioban din Romania, Stefan Gros, s-a stins din viata la varsta de 102 ani, dupa ce a .

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. A fost calcat de tractor

Mos Stefan, cel mai varstnic cioban din Romania, a murit la 102 ani, dar nu de batranete, ci calcat de tractor.

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )