Libnet.ro
UNICEF

09:45

Arnold Schwarzenegger s-a abonat la Charlie Hebdo si indeamna oamenii sa faca acelasi lucru

B1 B1,
Arnold Schwarzenegger s-a abonat la Charlie Hebdo si indeamna oamenii sa faca acelasi lucru

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a abonat la saptamanalul francez Charlie Hebdo, care si-a dublat numarul de abonati dupa atacul terorist prin care a trecut. intr-un mesaj postat pe contul de Twiiter, starul. continuă pe B1

Arnold Schwarzenegger s-a abonat la Charlie Hebdo si indeamna oamenii sa faca acelasi lucru

Actorul Arnold Schwarzenegger se numara printre noii abonati ai saptamanalului francez Charlie Hebdo, al caror numar s-a dublat dupa atacul terorist comis miercuri la sediul din Paris al publicatiei satirice, si indeamna oamenii sa faca acelasi lucru.

Arnold Schwarzenegger s-a abonat la Charlie Hebdo si indeamna oamenii sa faca la fel

Actorul Arnold Schwarzenegger se numara printre noii abonati ai saptamanalului francez Charlie Hebdo, al caror numar s-a dublat dupa atacul terorist comis miercuri la sediul din Paris al publicatiei satirice,.

Atac religios islamic, strain de islamism, asupra Charlie Hebdo

Cel putin douasprezece persoane au fost ucise ieri, in urma unui atac asupra sediului ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris. Autoritatile au declarat ca printre morti se numara patru caricaturisti ai publicatiei, inclusiv directorul acesteia, unul din actionari si doi politisti. in jurul orei locale 11. 20, trei oameni imbracati in negru, cagulati si purtand arme Kalasnikov, au mers, potrivit presei pariziene, in strada Nicolas-Appert, numarul 6, unde se gasesc arhivele Charlie Hebdo. Cei trei au strigat: Aici este Charlie Hebdo? Vazand ca sunt la adresa gresita, s-au indreptat catre numarul 10 de pe aceeasi strada, unde isi are sediul saptamanalul satiric.

Povestea emotionanta a unui jurnalist Charlie Hebdo care a supravietuit atacului: La inceput am crezut ca e o gluma, apoi am vazut oroarea

Laurent Leger, jurnalist al ziarului de satira Charlie Hebdo, a fost miercuri la sedinta saptamanala a redactiei. Desi initial a crezut ca este o farsa, ziaristul isi aminteste barbaria petrecuta, noteaza Le Figaro. Laurent Leger a supravietuit atentatului impotriva redactiei Charlie Hebdo. El a povestit firul evenimentelor care s-au soldat cu moartea colegilor sai. La inceput am crezut ca este o gluma, ca era zgomot de pocnitori. Apoi am auzit pasii. Usa s-a deschis. Un tip striga Allah Akbar. Avea gluga, era cu totul negru. Avea o arma pe care o tinea cu ambele maini, a povestit Leger.

Caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mohamed au fost republicate de un ziar din Danemarca

Un ziar danez a republicat caricaturile cu profetul Mohamed realizate de jurnalistii de la Charlie Hebdo. Editia de joi a publicatiei Berlingske, disponibil online inca de miercuri seara, prezinta cateva foste pagini din Charlie Hebdo. Printre ele se afla si imaginea cu profetul Mohamed, relateaza The Independent.

FOTO: Solidaritate! Cum arata PRIMELE PAGINI ale ziarelor din intreaga lume, dupa ATACUL TERORIST de la saptamanalul francez CHARLIE HEBDO

Marile publicatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, SUA si Canada, au dezbatut, pe larg, subiectul atacului terorist petrecut miercuri, de la publicatia saptamanala franceza Charlie Hebdo din Paris, in care si/au pierdut viata 12 oameni, dintre care opt erau jurnalisti.

Atentatul de la Charlie Hebdo 11 septembrie al democratiei franceze

Saptamanalul Charlie Hebdo a fost editat din 1970, inlocuind doar ca titlu, dar pastrand acelasi spirit) o alta publicatie satirica, L`Hebdo Hara Kiri, care fusese interzisa de catre autoritati cateva zile mai inainte, din cauza unui editorial considerat ireverentios, la adresa generalului De Gaulle, decedat in noiembrie 1970.

LIVETEXT Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul / Toate portile de intrare in Paris sunt blocate

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 13. 53: Toti elevii din Villers Cotterets unde au fost vazuti cei doi teroristi joi) au fost inchisi in claseOra 13. 28: Toate portile de intrare in Paris sunt inchise si s-a mobilizat un dispozitiv urias de securitate. E de asteptat ca fugarii sa intre in Paris prin estOra 13. 22: Explozia de dimineata de langa moscheea din Villefranche-sur-Saone a fost provocata de o mana criminala, si nu de o scurgere de gaze, anunta Le Figaro, citandu-l pe prefectul regiunii. Ora 13. 13: Gara de Nord din Paris, evacuata complet din cauza unui pachet suspect Le Monde)Urmareste pe HotNews. ro LIVETEXT evenimentele zilei.

Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul. Camioneta-capcana explodata in cartierul Villejuif dinParis

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 22:23 Un vehicul utilitar ar fi explodat pe o strada din Paris, cartierul Villejuif, scrie Le PointOra 22:00 Luminile Turnului Eiffel au fost stinse, in semn de omagiu fata de victimele atentatului.

Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul. Camioneta-capcana explodata in cartierul Villejuif din suburbiile Parisului

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 22:45 Membrii Consiliului de Securitate al ONU au tinut un minut de reculegereOra 22:23 Un vehicul utilitar ar fi explodat pe o strada din suburbiile Parisului, cartierul Villejuif, scrie Le PointOra 22:00 Luminile Turnului Eiffel au fost stinse, in semn de omagiu fata de victimele atentatului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )