Libnet.ro
UNICEF

19:00

Aroganta de presedinte: O avocata din Sibiu a fost amendata pentru ca nu s-a dat din fata lui Iohannis pe Valea Oltului (FOTO)

B1 B1,
 Aroganta de presedinte: O avocata din Sibiu a fost amendata pentru ca nu s-a dat din fata lui Iohannis pe Valea Oltului (FOTO)

Detalii interesante ies la iveala, pe marginea scandalului iscat de Tariceanu si fentarea cozii de la serviciul de schimbari permise auto. Mai exact, avocatul valcean Iulian Voicu, are a fost si consilier. continuă pe B1

Trei militari au fost retinuti pentru trafic de droguri. DIICOT: Angajatii M.A.I. duceau droguri si etnobotanice in unitatile militare (VIDEO)

Procurorii DIICOT au retinut trei militari angajati in cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si de mare risc, se arata intr-un.

Presedintele Comitetului Olimpic Irlandez a fost arestat pentru trafic de bilete la JO de la Rio

Caz de neconceput la Jocurile Olimpice de la Rio. Presedintele Comitetului Olimpic Irlandez a fost arestat dupa ce a fost prins ca vindea ilegal bilete, a anuntat presa braziliana, citata, miercuri, de.

Seful Comitetului Olimpic European a fost arestat pentru trafic de bilete la JO de la Rio

Caz de neconceput la Jocurile Olimpice de la Rio. Seful Comitetului Olimpic European a fost arestat dupa ce a fost prins ca vindea ilegal bilete, a anuntat presa braziliana, citata, miercuri, de BBC. Patrick.

Masuri anti-islam in Franta: Trei femei au fost amendate pentru ca purtau burkini pe plajele din Cannes

Trei femei au fost amendate cu cate 38 de euro pentru ca au purtat costum de baie tip burkini pe plajele din Cannes, in contextul in care vineri a fost validat un decret anti-burkini in Cannes,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )