Libnet.ro
UNICEF

12:16

Au ars de vii! Ei sunt tinerii care au murit in Suceava! Halucinant ce postasera pe Facebook inainte de tragedie! (FOTO)

B1 B1,
Au ars de vii! Ei sunt tinerii care au murit in Suceava! Halucinant ce postasera pe Facebook inainte de tragedie! (FOTO)

Un accident groaznic a avut loc in aceasta dimineata, pe drumul national 17, in judetul Suceava. Cinci oameni au murit carbonizati dupa ce un autoturism s-a izbit violent de o autoutilitara, potrivit. continuă pe B1

Clasamentul celor mai norocoase zodii! Care sunt cele care au tras lozul cel mare!

Fiecare zodie este norocoasa intr-o masura mai mare sau mai mica. De aceea, ne-am gandit sa iti spunem cum arata clasamentul zodiilor, in functie de cat de norocoase sunt. In cercurile astrologice se crede ca.

Liviu Dragnea, despre intalnirea parlamentarilor PSD la clubul Floreasca: Nu a fost in cinstea zilei mele de nastere / Si acum, dupa doi ani, sunt unii care se folosesc de moartea acelor copii

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca reuniunea la care participa parlamentarii PSD, la clubul Floreasca din capitala, si care coincide cu aniversarea a doi ani de la tragedia de la Colectiva, nu a fost organizata in cinstea zilei sale de nastere.

Acestea sunt jocurile care ii invata pe copii secretele programarii

Algobrix sunt jocuri lego gandite sa familiarizeze copii cu programarea inainte de a invata sa scrie sau sa citeasca. Fiecare element e identificabil cu simboluri care sunt usor de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )