Libnet.ro
UNICEF

06:30

ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Dan Petrescu!

România Liberă România Liberă,
ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Dan Petrescu!

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu. continuă pe România Liberă

Supercupa Romaniei: Steaua Bucuresti - ASA Targu Mures 0-1 - Debut cu ghinion pentru Radoi / Dan Petrescu castiga trofeul la primul si ultimul meci pe banca celor de la ASA

ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei dupa 1-0 cu Steaua, prin golul marcat de Mircea Axente in minutul 63. Meciul a fost unul de vacanta, fara prea multe faze de gol si executii spectaculoase. Daca Mirel Radoi isi incepe cariera de antrenor o finala pierduta, de cealalta parte, Dan Petrescu castiga primul si ultimul meci pe banca celor de la ASA, iar maine va parasi echipa. Dan Petrescu: A fost o luna incredibil de grea, am facut miracoleMirel Radoi:Atitudinea si responsabilitatea ne-au costat in aceasta seara.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: 0-0. intre amical si partida oficiala (PAUZA - Supercupa Romaniei 2015)

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Supercupa Romaniei: Cine va arbitra duelul Steaua - ASA Targu Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat pe centralul Radu Petrescu la partida dintre FC Steaua si ASA Targu Mures, din Supercupa Romaniei, editia 2015.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Supercupa Romaniei: Steaua - ASA Targu Mures. Cele mai bune cote la pariuri

Steaua si ASA Targu Mures se intalnesc in Supercupa Romaniei. Meciul STEAUA ASA TARGU MURES se joaca, miercuri, de la ora 21:00, la Constanta.

Dan Petrescu: Plec de la ASA Targu Mures dupa Supercupa Romaniei

Dan Petrescu, care a preluat, luna trecuta, conducerea tehnica a echipei ASA Targu Mures, a spus ca va parasi clubul dupa meciul de miercuri din Supercupa Romaniei. Tehnicianul invoca problemele financiare aparute la echipa ardeleana saptamana aceasta.

Steaua - ASA Targu Mures: Avancronica unui duel al surprizelor. Totul despre Supercupa Romaniei 2015

Supercupa Romaniei 2015 se anunta un duel in care aparentele pot insela foarte mult. Fara ca vreuna dintre echipe sa fie o favorita clara, mai ales dupa schimbarile din pauza de vara, meciul Steaua - ASA Targu Mures se anunta unul spectaculos mai ales prin duelul antrenorilor.

FOTO. Supercupa Romaniei: ASA Targu Mures a dezvaluit cum va arata tricoul folosit contra Stelei

ASA Targu Mures a lansat, pe pagina sa oficiala de Facebook, primele imagini cu tricoul pe care il vor folosi elevii lui Dan Petrescu in Supercupa Romaniei, impotriva echipei Steaua.

Supercupa Romaniei 2015 Steaua - ASA Targu Mures. Reactia lui Radoi inaintea primul sau meci oficial

Fostul international roman Mirel Radoi, antrenor al echipei Steaua, spune inaintea primul sau meci oficial ca are oarecare emotii. El se va confrunta cu Dan Petrescu, antrenorul ASA Targu Mures, miercuri, in Supercupa Romaniei 2015.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )