Libnet.ro
UNICEF

23:15

ASA Targu Mures-CFR Cluj 2-0. Cristi Pustai a bifat un debut perfect la gazde si a intrerupt seria invincibila a clujenilor

Adevărul Adevărul,
ASA Targu Mures-CFR Cluj 2-0. Cristi Pustai a bifat un debut perfect la gazde si a intrerupt seria invincibila a clujenilor

Epilogul etapei a zecea din Liga 1 a consemnat o mare surpriza. CFR Cluj, formatie care se afla pe val inaintea acestei runde, avand sase victorii din tot atatea partide jucate, a pierdut pe terenul revelatiei ASA Targu Mures, formatie la care a debutat ca antrenor Cristi Pustai. continuă pe Adevărul

VIDEO ASA Targu Mures-CFR Cluj 2-0. Pustai a bifat un debut perfect la gazde si a intrerupt seria invincibila a clujenilor

Epilogul etapei a zecea din Liga 1 a consemnat o mare surpriza. CFR Cluj, formatie care se afla pe val inaintea acestei runde, avand sase victorii din tot atatea partide jucate, a pierdut pe terenul revelatiei ASA Targu Mures, la care a debutat ca antrenor Cristi Pustai.

Liga I: ASA Targu Mures - CFR Cluj 2-0 /Steaua se distanteaza in fruntea clasamentului

ASA Targu Mures a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), formatia CFR Cluj, in ultimul meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I, gazdele provocand prima infrangere a elevilor lui Vasile Miriuta dupa sase victorii consecutive. Castigatoarea etapei este Steaua Bucuresti care profita de pasii gresiti facuti de CFR Cluj si Astra si se distanteaza la 3 puncte in fruntea clasamentului. Petrolul cu Gigi Multescu este in revenire si urca pe podium cu 20 de puncte. Rezultatele etapei a X-a a Ligii I si clasamentul competitiei.

Liga 1: ASA Targu Mures a invins CFR Cluj, scor 2-0

ASA Targu Mures a reusit o victorie, luni seara, pe teren propriu, in fata CFR Cluj, scor 2-0, scrie Mediafax. Victoria a fost adusa de golul lui Hora din minutul 43 si cel al lui NDoye din minutul 77.

NDoye la zero, in ASA-CFR Cluj

Cristi Pustai a debutat cu o victorie mare pe banca nou-promovatei ASA Tirgu Mures, scor 2-0 impotriva lui CFR Cluj, rezultat in urma caruia Steaua se distanteaza la trei puncte de CFR. Dorin Goga a ratat un penalti in minutul 36, Hora a inscris cu putine momente inainte de pauza, iar NDoye a semnat reusita etapei, cu o executie in forta de la mai bine de 25 de metri. Liderul Steaua este marea castigatoare a rundei, dupa ce Astra si CFR au pierdut puncte importante in lupta pentru titlu.

Targu Mures: Trafic aerian redirectionat la Cluj timp de o saptamana

Traficul aerian de pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures va di strasferat la Cluj-Napoca de luni si pana in 13 octombrie. Decizia a fost luata pentru efctuarea reparatiilor la pista de aterizare-decolare, fiind afectate astfel peste 20 de curse aeriene operate de Tarom si Wizz Air.

Targu Mures: Cursele aeriene, redirectionate la Cluj timp de o saptamana, pentru reparatii la pista

Aeroportul Transilvania din Targu Mures este inchis, de luni si pana in 13 octombrie, pentru reparatii la pista de aterizare-decolare. Astfel, peste 20 de curse aeriene operate de Tarom si Wizz Air vor fi red.

Aeroportul din Targu Mures, inchis pana la 13 octombrie. Cursele aeriene vor fi redirectionate la Cluj

Aeroportul Transilvania din Targu Mures este inchis, de luni si pana in 13 octombrie, pentru repara?ii la pista de aterizare-decolare, iar peste 20 de curse aeriene operate de Tarom si Wizz Air vor fi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )