Libnet.ro
UNICEF

00:07

ASA Targu-Mures - Dinamo 2-1: cel mai dramatic meci a incheiat etapa a 7-a. Partida nebuna cu de toate si acuze dure

Adevărul Adevărul,
ASA Targu-Mures - Dinamo 2-1: cel mai dramatic meci a incheiat etapa a 7-a. Partida nebuna cu de toate si acuze dure

Dupa trei victorii si trei remize, cainii au suferit primul esec in actuala editie de campionat, insa rezultatul a fost viciat de prestatia centralului George Gaman. continuă pe Adevărul

Incident ciudat in timpul meciului ASA Targu Mures Dinamo Bucuresti. Meciul a fost intrerupt

Meciul de fotbal ASA Targu Mures - Dinamo Bucuresti a fost intrerupt timp de sapte minute, luni. Meciul a fost intrerupt dupa ce un suporter dinamovist a cazut din tribune si s-a lovit la.

Dinamo, la prima infrangere, dupa meciul cu ASA Targu Mures

ASA Targu Mures a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 0-0), luni seara, pe teren propriu, in ultima partida din etapa a saptea a Ligii I de fotbal. ASA a cucerit primele sale puncte di.

ASA Tg.Mures si Dinamo inchid etapa a 7-a. Gazdele sunt fara punct in acest sezon

Meciul ASA Tg. Mures-Dinamo va trage cortina peste etapa a 7-a din Liga 1 si se anunta o partida taioasa tinand cont de nevoia de puncte a celor doua echipe.

Ioan Andone acuza arbitrajul si FRF pentru infrangerea de la Targu Mures

Dinamo a fost invinsa de ASA Tg. Mures cu 2-1 in ultima partida a etapei a 7-a din Liga 1 la capatul unui meci in care formatia bucuresteana a acuzat mai multe erori de arbitraj.

Panica la Targu Mures dupa ce un suporter dinamovist a avut nevoie de SMURD

Meciul dintre ASA Tg. Mures si Dinamo a fost intrerupt timp de cinci minute pentru a permite ambulantei SMURD sa patrunda pe teren.

Meciul din Liga 1 dintre Targu Mures si Dinamo a fost oprit pentru 6 minute: Ambulanta a patruns pe gazon pentru a prelua un fan dinamovist (FOTO)

Meciul dintre Targu Mures si Dinamo a provocat emotii puternice tuturor celor prezenti pe gazon si in tribune dupa ce ambulanta a patruns pe teren in minutul 8 al meciului. Un suporter al lui Di.

Liga I: ASA la prima victorie, Dinamo la prima infrangere

ASA Targu Mures a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 0-0), luni seara, pe teren propriu, in ultima partida din etapa a saptea a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres.

Lacul Baikal risca sa dispara: Cel mai mare lac cu apa dulce de pe Planeta, in pericol din cauza investitiilor masive ale Mongoliei in construirea de centrale hidroelectrice si baraje

Lacul Baikal este in pericol. Cel mai mare lac cu apa dulce al planetei risca sa dispara, asa cum s-a intamplat cu Marea Aral, din cauza lucrarilor de irigatie facute in timpul fostei.

Cum rezolva Remus Borza posibilul conflict de interese in care s-ar afla daca se va ocupa de insolventa Hidroserv, in conditiile in care este si administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor: Voi lucra pe gratis!

Consiliul de Administratie al Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, a decis zilele trecute demararea procesului de insolventa a companiei, fiind discutate chiar si nume de posibili administratori judiciari. Unul dintre acestia este Remus Borza, mai nou membru ALDE, care controleaza Euro Insol, si care s-a ocupat si de insolventa Hidroelectrica. Apare, insa, o problema: Din 2012 este administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor al Hidroserv, fapt care l-ar putea pune pe Borza in conflict de interese. Contactat de HotNews. ro, Borza sustine ca la Hidroserv ma duc pe zero bani si ca asa ar rezolva conflictul de interese. Sau isi va depune mandatul de la UCM Resita, in cazul in care va fi confirmat administrator judiciar al Hidroserv.

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta (FOTO)

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )