Libnet.ro
UNICEF

10:16

Asa e in Uniunea Europeana?. Blocaj la granita cu peste 1.300 de camioane, din cauza unei defectiuni tehnice

Antena3 Antena3,
Asa e in Uniunea Europeana?. Blocaj la granita cu peste 1.300 de camioane, din cauza unei defectiuni tehnice

Peste 1. 300 de camioane au stat la cozi interminabile la granita dintre Croatia si Serbia, din cauza unei defectiuni tehnice. Proaspat intrata in Uniunea Europeana, Croatia a implementat un program modern de. continuă pe Antena3

Azi noapte Uniunea Europeana s-a MODIFICAT. S-a intamplat la ora 24:00 si sute de mii de oameni au fost martori

Eveniment istoric in Uniunea Europeana! Croatia a devenit in aceasta noapte al 28-lea stat al Uniunii Europene. Peste o suta de lideri europeni au venit la Zagreb pentru a le ura croatilor bun-venit in blocul.

Au scazut brusc tarifele la roaming in Uniunea Europeana

In cazul in care nu va simteati favorizati ca sunteti in Uniunea Europeana, unul dintre beneficii este reprezentat de tarife mai mici la roaming. Comisia Europeana impreuna cu alte organisme din interioriul tarilor UE se ocupa intens in ultimii ani de micsorarea tarifelor la roaming. In urma cu cateva saptamani, anuntam ca in 2014 ne putem astepta la tarife similare atat in tara, cat si in afara ei. Pana atunci insa, mai beneficiem de un val de reduceri declansat la .

Croatia intra in Uniunea Europeana, frustrarea ramane

Exista o anumita ironie in aderarea Croatiei la Uniunea Europeana. Evenimentul se intampla tocmai cand britanicii sunt din ce in ce mai convinsi ca trebuie sa paraseasca uniunea, cand grecii au vazut ca darurile trebuie platite cu dobanzi mari, cand romanii si bulgarii si-au dat seama ca strazile din capitalele occidentale nu sunt pavate cu aur. insa aderarea tarzie a Croatiei este o nedreptate.

Uniunea Europeana indeamna Portugalia sa mentina ritmul reformelor

Uniunea Europeana a cerut luni seara Portugaliei sa isi mentina ritmul reformelor, dupa demisia surpriza a ministrului sau de finante.

Francois Hollande cere Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a cerut Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana, relateaza AFP, citata de Mediafax. Nu putem accepta un comportament de.

Aderarea la Uniunea Europeana nu va rezolva toate problemele Croatiei, avertizeaza Barroso

Aderarea la Uniunea Europeana nu va rezolva toate problemele Croatiei, dar tarile care s-au alaturat UE inaintea sa au progresat pe plan politic, social si in ceea ce priveste reformele, iar acest lucru s-a intamplat si in Croatia de cand aceasta si-a depus candidatura, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu difuzat sambata seara de reteaua de televiziune publica HTV, preluat de agentia Hina, transmite Agerpres.

Uniunea Europeana a fost tinta Agentiei de Securitate a SUA

Uniunea Europeana UE) a fost una dintre tintele agentiei americane de supraveghere electronica NSA, acuzata de spionarea comunicatiilor electronice la nivel mondial in cadrul programului PRISM, scrie saptamanalul german Der Spiegel,.

Croatia, de luni in Uniunea Europeana

Liderii europeni reuniti vineri la Bruxelles au salutat intrarea in Uniunea Europeana a Croatiei, care va deveni luni al 28-lea stat membru, si au deschis calea Serbiei, o etapa istorica, dupa 20 de ani de la destramarea fostei Iugoslavii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )