Libnet.ro
UNICEF

23:45

Asasinul ambasadorului rus la Ankara, prin ochii vecinilor din copilarie: un baiat retras, nu un jihadist manios

Adevărul Adevărul,
Asasinul ambasadorului rus la Ankara, prin ochii vecinilor din copilarie: un baiat retras, nu un jihadist manios

Politistul Mevlut Mert Altintas este amintit de vecinii din oraselul turc Soke, situat in apropiere de coasta Marii Egee, drept un tanar curat si bine imbracat, taciturn si adeseori retras inainte de a fi admis la Academia de Politie din Ankara si nu un jihadist manios care l-a asasinat la inceputul saptamanii intr-o galerie din Ankara pe ambasadorul rus Andrei Karlov, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Presedintele Erdogan sustine ca asasinul ambasadorului Rusiei in Turcia facea partea din reteaua FETO a lui Gulen

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a afirmat miercuri ca asasinul ambasadorului Rusiei in Turcia facea parte din reteaua predicatorului Fetullah Gulen, pe care regimul de la Ankara il acuza ca a organizat puciul esuat din iulie.

Consecintele asasinarii ambasadorului rus la Ankara

Dupa ce a reusit sa-si impuna strategia in Siria si sa faciliteze victoria lui Bashar al-Assad la Alep, presedintele rus Vladimir Putin, a lansat o initiativa de pace. Partenerii sai sunt Iranul si Turcia. Asasinarea ambasadorului rus la Ankara il ajuta pe liderul de la Kremlin sa impuna Turciei mai multe concesii privind Siria.

Asasinatul ambasadorului rus la Ankara a fost REVENDICAT. Nu te-ai fi gandit ca TOCMAI EI AU FACUT ASTA

Asasinarea ambasadorului rus la Ankara a fost revendicata. Organizatia terorista Jabhat Fatah al-Sham a fost cea care a revendicat uciderea, potrivit Sputnik News. Dupa ce presa turca a anuntat ca 13.

Asasinarea ambasadorului rus in Ankara. Anadolu: Turcii au cerut reintroducerea pedepsei cu moartea in tara, iar Erdogan le-a raspuns ca trebuie sa primeasca ceea ce vor

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a reiterat ca asasinarea ambasadorului rus Andrei Karlov reprezinta o provocare si urmareste deteriorarea relatiilor ruso-turce, transmite agentia Anadolu.

Clericul Fethullah Gulen, acuzat ca ar fi orchestrat puciul esuat din Turcia, a catalogat asasinarea ambasadorului rus de la Ankara drept un act odios

Clericul Fethullah Gulen a declarat, luni noaptea, ca asasinarea ambasadorului rus Andrei Karlov este un act odios. Reactia sa a aparut dupa ce autoritatile turce au anuntat ca investigheaza daca tanarul politist asasin are legaturi cu miscarea gulenista.

Asasinarea ambasadorului rus la Ankara, revendicata de Jabhat Fatah al-Sham

Organizatia terorista Jabhat Fatah al-Sham fostul Front al-Nusra) a revendicat uciderea ambasadorului rus Andrei Karlov, la Ankara, relateaza Sputnik News.

Putin, PRECIZARI IMPORTANTE despre RELATIA CU TURCIA, dupa asasinarea ambasadorului rus

Presedintele Vladimir Putin a precizat, vineri, ca asasinarea ambasadorului rus la Ankara nu va afecata relatia cu Turcia. Liderul de la Kremlin este de parere ca uciderea lui Andrei Karlov a fost o.

Accesul la Facebook, Twitter si WhatsApp, INTERZIS in Turcia, dupa uciderea ambasadorului rus

Retelele de socializare Facebook, Twitter si WhatsApp au fost blocate, dupa uciderea ambasadorului rus la Ankara, luni seara, scrie The Telegraph. Masurile autoritatilor turce vin ca o reprimare a.

Bogdan Aurescu si Mihnea Motoc transmit condoleante familiei ambasadorului rus asasinat. Mircea Geoana se asteapta la o reactie dura a lui Putin. S-a dorit distrugerea relatiilor ruso-turce

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, transmite condoleante familiei ambasadorului rus la Ankara, Andrei Karlov.

Bogdan Aurescu si Mihnea Motoc transmit condoleante familiei ambasadorului rus asasinat in Turcia. Mircea Geoana se asteapta la o reactie dura a lui Putin

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, transmite condoleante familiei ambasadorului rus la Ankara, Andrei Karlov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )