Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ascensiunea unui premier al Romaniei, episodul IV: Victor Ponta a obtinut bani nemeritati doar cu buletinul

România Liberă România Liberă,
Ascensiunea unui premier al Romaniei, episodul IV: Victor Ponta a obtinut bani nemeritati doar cu buletinul

La finalul guvernarii Nastase, seful Corpului de Control al premierului, Victor Ponta, a primit un loc de deputat pe listele PSD in Parlamentul Romaniei. Nu a depus bine juramantul, ca a si comis o serie de imoralitati imobiliare, intocmai cum facuse socrul sau, Ilie Sarbu, in primul mandat de ministru al Agriculturii in Guvernul Nastase, cand si-a cumparat o casa din patrimoniul RA-APPS la sfert de pret. continuă pe România Liberă

Ascensiunea unui premier al Romaniei. Episodul III : Victor Ponta a lucrat ca avocat pentru familia Udrea-Cocos

Victor Ponta a lucrat pentru Dorin Cocos. in calitate de avocat, fostul prim-ministru al Romaniei a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea, incepand din perioada in care aceasta era sefa Cancelariei Prezidentiale. intre timp, Udrea si Cocos au divortat, dupa o casnicie de aproape zece ani decembrie 2003-iunie 2013).

Fundatia lui Victor Ponta, lansata oficial. Invitati surpriza la eveniment

Fundatia Black Sea Regional Projects 2020, condusa de fostul premier Victor Ponta, a fost lansata miercuri seara. Agerpres transmite ca, la eveniment, alaturi de membrii fondatori, au fost prezenti presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, presedintele PSD, Liviu Dragnea, precum si alti reprezentanti ai Corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

Victor Ponta isi lanseaza, astazi, fundatia la Clubul Diplomatilor

Fostul premier Victor Ponta isi lanseaza, in aceasta seara, la Clubul Diplomatilor, fundatia intitulata Black Sea Regional Projects 2020.

Victor Ponta reactioneaza in cazul bebelusilor de la Marie Curie: Nimeni nu ia in seama aceasta tragedie

Fostul premier Victor Ponta considera ca autoritatile nu trateaza corespunzator situatia copiilor cu sindrom hemolitic-uremic internati la Spitalul Marie Curie, fiind de parere ca acestea ar trebui sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )