Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Asculta cele mai tari bancuri spuse de jurnalistii Antena 3

Antena3 Antena3,
Asculta cele mai tari bancuri spuse de jurnalistii Antena 3

In incercarea de a atrage simpatia votantilor pentru regiunea reprezentata de ei, jurnalistii Antena 3 au spus cele mai amuzante bancuri cu iz. regional. Vino la Referendumul National Antena 3! Voteaza. continuă pe Antena3

Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

O, da! Intotdeauna au existat suspiciuni cum ca ar fi anumite pozitii care ar ajuta femeia, dar si barbatul sa obtina mai repede si mai puternic un orgasm. Este sau nu asa? Si daca este, de ce nu ne-am instruit fiecare p.

Faze Tari: Cele mai tari staruri porno ofera partide de sex pentru victimele tornadelor; Mowgli din realitate! Povestea unei fetite care a trait 10 ani in salbaticie: Nu avea nicio frica; Cele mai neobisnuite sicrie din lume

Uite ce tatuaje ciudate are barbatul asta! Poti sa descifrezi semnificatia?Unii oameni au o mare pasiune pentru tatuaje. Realizatorii unei emisiuni de radio care rezolvau probleme emotionale s-au sinucis impreuna. Un barbat si o femeie din Brooklyn, New York.

Crin Antonescu, la ora 20.30, la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Senatului, pe www.antena3.ro

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, vine in aceasta seara, de la ora 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Urmariti, aici, cele mai importante declaratii ale sefului PNL. Stire in curs de.

FOTO Povestea fotografului care a cutreierat si imortalizat cele mai periculoase regiuni de pe mapamond

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani buni este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

Cele mai noi trenduri in materie de hairstyling pornesc de la Hollywood!

De la impletituri chic si pana la bucle lejere, celebritatile le-au incercat pe toate in materie de coafuri. Luand in calcul felul in care starurile si-au aranjat in ultima perioada podoaba capilara, care dintre ele sunt demne de urmat si care nu? Ei bine, stilistii internationali au hotarat, iar ADPM va prezinta cele mai noi asa da si asa nu in materie de hairstyle. Continue reading .

VIDEO Cum functioneaza cele mai avansate tehnologii de pe noul Mercedes-Benz Clasa S si cum a luat nastere masina

Mercedes-Benz Clasa S a fost mereu un model de referinta in segmentul limuzinelor, dar si in toata industria auto, iar multe echipamente care se gasesc acum pe masinile obisnuite au aparut pentru prima data pe acest varf de lance al Mercedes-Benz. Producatorul auto german ne arata cum a luat nastere noua generatie a Clasa S si cum functioneaza cele mai avansate sisteme de confort si siguranta care echipeaza noul S. Pe larg despre acest model poti citiAICI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3078 seconds )